ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Άνδρας στην Κόρινθο μπαίνει σε σπίτια, τρώει, πίνει καφέ, κάνει μπάνιο και… φεύγει

Άνδρας στην Κόρινθο μπαίνει σε σπίτια, τρώει, πίνει καφέ, κάνει μπάνιο και… φεύγει

Σε κάποιες περιπτώσεις έχει κλέψει μικροπράγματα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Κόρινθο ένας άνδρας, ο οποίος εισβάλλει σε σπίτια, τρώει, πίνει καφέ, κάνει μπάνιο, σε κάποιες περιπτώσεις κλέβει μικροπράγματα και φεύγει.

Ο εν λόγω άνδρας, που όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το δελτίο ειδήσεων του Star, είναι ψηλός και ηλικίας 35 με 40 ετών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει καταγραφεί από πολλές κάμερες ασφαλείας και ότι έχει «χτυπήσει» σε τουλάχιστον 30 σπίτια. Κάποια από αυτά αποτελούν εξοχικές κατοικίες, γι΄ αυτό και έχει τον χρόνο και την άνεση να κινηθεί χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Σε άλλα σπίτια, ωστόσο, που αποτελούν κύριες κατοικίες όπου μένουν οι ένοικοι, εισβάλλει ανενόχλητος, με τους κατοίκους να ανησυχούν μήπως τους ρίχνει σπρέι για να μην τον αντιλαμβάνονται.

«Χτυπάει» κυρίως νυχτερινές ώρες, με μαρτυρίες να αναφέρουν ότι χάνεται μέσα στο δάσος για να μην εντοπιστεί.

Οι πολίτες της περιοχής ζητούν περισσότερη αστυνομική δύναμη στην περιοχή για περιπολίες.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε σε φεστιβάλ (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε σε φεστιβάλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Θάνατος Μαζωνάκη: Πόση προποφόλη είχε στον οργανισμό του - Το νέο δείγμα που μπορεί να δώσει απαντήσεις
Θαμμένη στη λάσπη η Κρήτη, εικόνες καταστροφής - Κλειστά σχολεία και αυτοψία στις πλημμυρισμένες περιοχές