Beef Σδούκου – Αποστολάκη για τους «πελάτες της Δεξιάς»: «Κατάντημα», «Κοινωνικά απομονωμένη η κυβέρνηση»
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κάνει λόγο για τοποθετήσεις που «θύμισαν εποχές των “γερμανοτσολιάδων”», με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ απαντά ότι το Μαξίμου επιχειρεί, μέσω διαστρέβλωσης, να αλλάξει την ατζέντα
Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση προκάλεσαν οι δηλώσεις της Μιλένας Αποστολάκη από το βήμα του 4ου Τακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, με την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου, να εξαπολύει σκληρή επίθεση κατά της βουλευτού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η Αλεξάνδρα Σδούκου έκανε λόγο για τοποθετήσεις που, όπως ανέφερε, «θύμισαν εποχές των “γερμανοτσολιάδων” και της πιο ακραίας τοξικότητας», υποστηρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ έχει το τελευταίο διάστημα υιοθετήσει ρητορική «πράσινου ΣΥΡΙΖΑ». Ειδικά για τη Μιλένα Αποστολάκη, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι «ξεπέρασε κάθε φαντασία», ενώ χαρακτήρισε τη στάση της «αντιδημοκρατική».
Σύμφωνα με την Αλεξάνδρα Σδούκου και όσα καταγράφει το newsit.gr, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, με τις αναφορές της από το βήμα του συνεδρίου, προσέβαλε τους πολίτες που επέλεξαν να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία, αποκαλώντας τους, όπως υποστήριξε, «πελάτες της Δεξιάς». «Ούτε η λέξη κατάντημα δεν μπορεί να περιγράψει επαρκώς τον κατήφορο που επέλεξε η κ. Αποστολάκη για να χαρακτηρίσει το 41% των πολιτών, επειδή δεν ψήφισε το κόμμα που θα ήθελε εκείνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έστρεψε τα πυρά της και προς την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν αποδοκιμάστηκε ούτε από το προεδρείο ούτε από την ηγεσία του κόμματος, γεγονός που, κατά την ίδια, συνιστά σιωπηρή υιοθέτησή της. Καταλήγοντας, υποστήριξε ότι όσα ειπώθηκαν δεν χαρακτηρίζουν τους πολίτες που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, αλλά το ίδιο το κόμμα που αυτοπροσδιορίζεται ως «δημοκρατική παράταξη».
Για διαστρέβλωση κάνει λόγο η Μιλένα Αποστολάκη
Η απάντηση της Μιλένας Αποστολάκη κινήθηκε σε εξίσου υψηλούς τόνους. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «πανικόβλητη κυβερνητική προπαγάνδα», η οποία, όπως υποστήριξε, βρίσκεται υπό πίεση λόγω της κοινωνικής και ηθικής απομόνωσης της κυβέρνησης, των σκανδάλων και των εξελίξεων στην υπόθεση Predator, και επιδιώκει «να αλλάξει την ατζέντα παραχαράσσοντας και διαστρεβλώνοντας».
Η Μιλένα Αποστολάκη διευκρίνισε ότι δεν αναφερόταν στους πολίτες που ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία, αλλά, όπως είπε, σε εκείνους που ευνοούνται από την άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής. Στο πλαίσιο αυτό, μίλησε για «στρατιές ημετέρων με τις απευθείας αναθέσεις», καθώς και για «καρτέλ και ολιγοπώλια που θησαυρίζουν», υποστηρίζοντας ότι αυτούς εννοούσε όταν έκανε λόγο για «πελάτες της Δεξιάς».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σταύρος Φλώρος: Ζητά αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων για τον ακρωτηριασμό του - Τι είπε ο ίδιος για όσα έγιναν στο γνωστό ριάλιτι
Ο Σταύρος Φλώρος σχεδόν 4 μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στον Άγιο Δομίνικο διεκδικεί αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Μαραθώνας: «Ήθελα τη σύνταξη γιατί δεν είχα άλλη δουλειά», λέει η κόρη που έκρυψε τη μητέρα της στο υπόγειο
Ανέφερε ότι η μητέρα της έπαιρνε περίπου 1.000 ευρώ σύνταξη και παραδέχτηκε ότι δεν δήλωσε τον θάνατό της ώστε να συνεχίσει να παίρνει τα χρήματα
Φωτιά στο Άλσος Γαλατσίου: Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί σε πολλές περιοχές της Αττικής
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας
«Έσπασε την πόρτα γιατί ο αστυνομικός την κρατούσε με πίεση για να μην μπει μέσα», είπε γυναίκα που βρισκόταν στο κτίριο για να βγάλει ταυτότητα
Γεωργιάδης για τις μεταγγίσεις στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Θα παύσει άμεσα η ταλαιπωρία των 800 ασθενών
Καταρτίστηκε σχέδιο για την αντιμετώπιση των καθυστερήσεων - Στο νοσοκομείο μεταγγίζονται 800 πάσχοντες