Δημοσκόπηση Alco: Στις 11,6 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Τρίτη η Κωνσταντοπούλου, στην έκτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ
Η Alco πραγματοποίησε νέα μεγάλη δημοσκόπηση και τα στοιχεία έδειξαν ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτη και με διαφορά, ενώ δίνεται μάχη για τη δεύτερη θέση, ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Πλεύση Ελευθερίας.
Η έρευνα έγινε το διάστημα 12-16 Μαρτίου με συμμετοχή 1.000 πολιτών.
Τα στοιχεία για την πρόθεση ψήφου δείχνουν πρώτη τη Ν.Δ. με 23,3%, στη δεύτερη θέση είναι το ΠΑΣΟΚ με 11,7% και στην τρίτη η Πλεύση Ελευθερίας με 10,3%, η οποία ήταν δεύτερη σε άλλη δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε πρόσφατα.
Έπειτα, ο ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνει την έκτη θέση με ποσοστό 6,8%, ενώ η είσοδος στη Βουλή φέρεται να απομακρύνεται σημαντικά για το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς το Κίνημα Δημοκρατίας υποχώρησε στο 1,8%.
Αναλυτικά, η πρόθεση ψήφου επί των έγκυρων:
Νέα Δημοκρατία: 23,3%
ΠΑΣΟΚ: 11,7%
Πλεύση Ελευθερίας: 10,3%
Ελληνική Λύση: 8,2%
ΚΚΕ: 7,8%
ΣΥΡΙΖΑ: 6,8%
Φωνή Λογικής: 3,3%
Νίκη: 2,7%
ΜέΡΑ25: 2,7%
Νέα Αριστερά: 1,1%
Κίνημα Δημοκρατίας: 1,8%
Άλλο κόμμα: 4,2%
Αναποφάσιστοι: 16,1%
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!