ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 16χρονος που τραυμάτισε συμμαθητή του μέσα στο σχολείο στο Ηράκλειο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 16χρονος που τραυμάτισε συμμαθητή του μέσα στο σχολείο στο Ηράκλειο

Ενώπιον του ανακριτή κατέθεσε και ανήλικη συμμαθήτρια και αυτόπτης μάρτυρας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Με τους περιοριστικούς όρους της επαυξημένης επιμέλειας από τους γονείς του καθώς και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ελεύθερος ο 16χρονος από την ενδοχώρα του Ηρακλείου, ο οποίος στις 16 Οκτωβρίου τραυμάτισε συμμαθητή του μέσα στο σχολείο.

Ο ανήλικος αντιμετωπίζει την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενώ κατά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή υποστήριξε ότι συνεπλάκησαν με τον 15χρονο συμμαθητή του, ο οποίος, όπως ανέφερε, ξεκίνησε τον καυγά έχοντας από νωρίς προκλητική συμπεριφορά απέναντι σε τέσσερις συμμαθήτριές τους.

Ενώπιον του ανακριτή κατέθεσε και ανήλικη συμμαθήτρια και αυτόπτης μάρτυρας, η οποία υποστήριξε τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου.

Πηγή: protothema.gr

Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη, τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη, τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Κυψέλη: Ο 43χρονος «τα ρίχνει» στην επιλόχειο κατάθλιψη της 38χρονης – «Έσκασε η κοιλιά του βρέφους, τα παιδιά είδαν τι έγινε»
Με διάβημα απαντά η Αθήνα στην Άγκυρα για τα θαλάσσια πάρκα και το χωροταξικό – «Ανυπόστατοι οι τουρκικοί ισχυρισμοί»