ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ένα ιστορικό μνημείο για την περιοχή του Ελληνικού επιστρέφει στην αρχική του θέση

Ένα ιστορικό μνημείο για την περιοχή του Ελληνικού επιστρέφει στην αρχική του θέση

Πριν από τη μεταφορά του Μνημείου έγινε τρισδιάσταση απεικόνιση με την χρήση νέων τεχνολογιών

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ένα ιστορικό μνημείο για την περιοχή του Ελληνικού επιστρέφει στην αρχική του θέση μετά από 60 χρόνια. Η LAMDA Development, ανέλαβε το τεχνικά απαιτητικό έργο της μεταφοράς του ταφικού μνημείου σε σχήμα Π (Πιόσχημος Τάφος) που χρονολογείται στα μέσα του 4 αιώνα π.Χ.

Υπό την επίβλεψη του αρχιτέκτονα-μηχανικού Δημήτρη Κορρέ και εφαρμόζοντας καινοτόμες τεχνικές προκειμένου να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα του μνημείου, η μεταφορά του ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Πριν από τη μεταφορά του Μνημείου , όπως αναφέρει το newsbeast.gr, έγινε τρισδιάσταση απεικόνιση με την χρήση νέων τεχνολογιών προκειμένου να εξασφαλισθεί ότι δεν θα υπάρξουν μικρομετακινήσεις ή φθορές κατά την μεταφορά του. Η προετοιμασία της μεταφοράς διήρκησε περίπου 3 μήνες.

Το μνημείο είχε μεταφερθεί στη δεκαετία του 1960 από τον αρχαιολόγο Πετράκο από την αρχική του θέση για τις ανάγκες κατασκευής του παλιού αεροδρομίου. Η Lamda ανέλαβε εξολοκλήρου την μελέτη για την μεταφορά και την επανατοποθέτηση στην αρχική του θέση.

Μελλοντικά, το μνημείο θα αποτελέσει μέρος της πολιτιστικής διαδρομής με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του έργου δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο.

«Μου ζήτησε σαν βρεγμένη γάτα να αποσύρω τη μήνυση», λέει ο 71χρονος που ξυλοκοπήθηκε στην Πάρο από οδηγό ταξί για μια θέση στάθμευσης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ «Μου ζήτησε σαν βρεγμένη γάτα να αποσύρω τη μήνυση», λέει ο 71χρονος που ξυλοκοπήθηκε στην Πάρο από οδηγό ταξί για μια θέση στάθμευσης
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google