Επίθεση του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Στράτου Σιμόπουλου
Για «φασιστική ενέργεια των θρασύδειλων τραμπούκων» κάνει λόγο η ΝΔ
Μέλη του «Ρουβίκωνα» έκαναν επίθεση στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Στράτου Σιμόπουλου κι έγραψαν συνθήματα στον τοίχο, ενώ πέταξαν τρικάκια, όπως αναφέρει το newsit.gr, για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών με την υπογραφή του.
«Για πολλοστή φορά, εν ώρα λειτουργίας, το γραφείο μου έγινε στόχος με τρικάκια και συνθήματα από μασκοφόρους. Αυτή η φορά από τον Ρουβίκωνα. Η σημερινή επίθεση μπορεί να χαρακτηριστεί ως “ήπια” συγκρινόμενη με την προηγούμενη με γκαζάκια στο σπίτι μου. Η δικαιολογία αυτή τη φορά ήταν “τα Τέμπη”. Από πίσω, όμως, σίγουρα κρύβεται και η απέχθεια τους για τις πολιτικές μου απόψεις, οι οποίες έχουν πάντα πολιτικό και ιδεολογικό περιεχόμενο. Όπως έχω επανειλημμένα δηλώσει δεν πτοούμαι», δήλωσε ο κ. Σιμόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
«Η επίθεση του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Στράτου Σιμόπουλου, είναι μια ακόμα φασιστική ενέργεια των θρασύδειλων τραμπούκων», αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε το γραφείο του κ. Σιμόπουλου. Με την ανακοίνωση να καταλήγει: «Κανέναν δεν φοβίζουν, κανέναν δεν πτοούν. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ πιο ισχυρή από τις επιθέσεις τους».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Άδωνις Γεωργιάδης: «Συγγνώμη στην οικογένεια Μαζωνάκη που το σύστημα δεν μπόρεσε να τον προστατεύσει από κάτι άσχημο»
«Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει προαναγγείλει ένα νέο πλαίσιο που θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες», ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης.
Η Νίκαια «δακρύζει» για το δικό της παιδί - Χιλιάδες κόσμου αποχαιρετούν τον Γιώργο Μαζωνάκη, πλήθος επωνύμων στην κηδεία - Δείτε live
Με χιλιάδες φίλους και θαυμαστές να συρρέουν στον ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νίκαια από χθες το απόγευμα, σήμερα το μεσημέρι πέφτει η αυλαία με το τελευταίο αντίο στο λαϊκό παιδί με τις τεράστιες επιτυχίες, τον Γιώργο Μαζωνάκη.
Κηδεία Μαζωνάκη: Θαυμαστές του χόρεψαν ζεϊμπέκικο έξω από την εκκλησία (ΦΩΤΟ)
Με ένα ζεϊμπέκικο έξω από την εκκλησία αποχαιρέτησαν τον Γιώργο Μαζωνάκη θαυμαστές του, λίγη ώρα πριν από την κηδεία του.
Θάνατος Μαζωνάκη: Έφτασαν στην Ευελπίδων οι δύο γιατροί
Στα δικαστήρια για να απολογηθούν οι δύο κατηγορούμενοι γιατροί στην υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη.
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δίνει απαντήσεις για τις συνομιλίες των κατηγορουμένων γιατρών
«Θα προσπαθήσουμε να επιβεβαιώσουμε, αν όντως υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο που ενημέρωσε τον έναν γιατρό να επιστρέψει εκείνη την ώρα στο ιατρείο», είπε η Κωνσταντίνα Δημογλίδου.
Συντετριμμένη η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη στο τελευταίο αντίο - Στο πλευρό τους συνάδελφοι του τραγουδιστή
Η κηδεία του δημοφιλούς τραγουδιστή θα τελεστεί στις 13:00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νίκαια, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή του στο Γ΄ Νεκροταφείο, σε στενό οικογενειακό κύκλο.