Επιχείρηση διάσωσης 23χρονου σε δύσβατη περιοχή στα Ιωάννινα - Τον εντόπισαν τραυματισμένο πυροσβέστες
Επτά πυροσβέστες της 5ης ΕΜΑΚ και του Πυροσβεστικού Σταθμού Ιωαννίνων συμμετείχαν στην επιχείρηση στην Αρτοπούλα.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης ενός 23χρονου περιπατητή στην περιοχή Αρτοπούλα Ιωαννίνων, ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος σε δύσβατο σημείο.
Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε για το περιστατικό σήμερα το πρωί, περίπου στις 11:00.
Σύμφωνα με το protothema.gr, μετά την κλήση μέσω του 112 και τον άμεσο γεωεντοπισμό του σημείου, κινητοποιήθηκαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα από την 5η ΕΜΑΚ και τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ιωαννίνων.
Οι πυροσβέστες κατάφεραν να προσεγγίσουν τον 23χρονο, ο οποίος βρισκόταν τραυματισμένος σε δύσβατη περιοχή. Με τη χρήση φορείου τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο, όπου στη συνέχεια παραδόθηκε σε πλήρωμα του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του.
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε λίγη ώρα αργότερα, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να αποχωρούν από το σημείο.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Στις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Επενδύσεις και Κυπριακό στην ατζέντα – Με μηνύματα προς την Τουρκία η ομιλία στον ΟΗΕ
Ο Μητσοτάκης θα υπογραμμίσει ότι η Ελλάδα αποτελεί ασφαλή και φιλόξενη χώρα εγκατάστασης των περιφερειακών δραστηριοτήτων διεθνών εταιρειών, με ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς για τα στελέχη τους.
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Η γιατρός διέγνωσε καρκίνο στις σάλπιγγες και μικρόβια στο αίμα σε ζευγάρι που ήταν υγιές
Έδωσε στην γυναίκα μία σακούλα με βιταμίνες και συμπληρώματα για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο - Η περιγραφή του συζύγου της και η καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο
ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ: Ο Μπελέρης εκθειάζει τον Κασιδιάρη και ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη συναντήθηκε με συνομιλητή του
Το ΠΑΣΟΚ ζητά από την κυβέρνηση να πάρει ξεκάθαρη θέση και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αποδοκιμάσει δημοσίως τον ευρωβουλευτή της Φρέντι Μπελέρη.
Συναγερμός στο Ηράκλειο: Αγνοείται 78χρονος Γάλλος, μεγάλη επιχείρηση έρευνας στην παραλία Μαδέ
Μεγάλη κινητοποίηση του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής και ιδιωτών για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου.
Νίκος Ταχιάος: Στην Κυψέλη είμαστε με την πλευρά των κατοίκων – Πλήρης αποκατάσταση των ζημιών στα θιγέντα κτίρια
«Ο μετροπόντικας θα επανεκκινήσει μόνο όταν υπάρχει βεβαιότητα ότι η μετακίνησή του δεν θα έχει επιπτώσεις στα υπερκείμενα και τα γειτονικά κτίρια»
Θάνατος Μαζωνάκη: Νέες αποκαλύψεις για τον γιατρό Θεοδωρόπουλο - "Όταν του είπαμε ότι πάμε στο Ελπίς, γύρισε πίσω"
"Δεν μας είπαν ότι έκαναν πλασμαφαίρεση - Το μόνο που έλεγε η γιατρός ήταν "εμείς δεν τον βάλαμε στο μηχάνημα, δεν είχε συνδεθεί"", αναφέρει ο πρόεδρος Εργαζομένων ΕΚΑΒ για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη