Γιάννης Μπουτάρης: Παρουσία Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκη η πολιτική του κηδεία
Θα τελεστεί αύριο στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου Θεσσαλονίκης
Στην πολιτική κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη θα παραστούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός
Η πολιτική κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος έφυγε από τη ζώη σε ηλικία 82 ετών, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (12/11) στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης και η σορός του θα βρίσκεται από το πρωί εκεί.
Στην πολιτική κηδεία του Γ.Μπουτάρη θα παραστούν, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η σορός του εκλιπόντος θα εκτεθεί στο αίθριο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης από τις 11:00 έως τις 14:00 και θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι λόγοι.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
ΝΔ: Ξεκίνησε η κατάρτιση του προγράμματος για τις εκλογές του 2027 – Στο επίκεντρο η «Ελλάδα του 2030»
Σύσκεψη στην Πειραιώς υπό τον Κωστή Χατζηδάκη, με τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Κυρανάκη - Έως τις 15 Δεκεμβρίου οι προτάσεις των μελών μέσω ειδικής πλατφόρμας
Μπακογιάννη: «Εάν η ΝΔ δεν συγκεντρώσει 25%, δεν πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες ο πρωθυπουργός;»
Η Ντόρα Μπακογιάννη ρωτήθηκε αναφορικά με το αν υπάρχει περίπτωση παραίτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, εάν η ΝΔ δεν κερδίσει αυτοδυναμία στις εκλογές.
Χαμός στο δικαστήριο με Φιλιππίδη και Μπιμπίλα: «Είσαι καραγκιόζης, γελοίε, σου έκανα παρέα γιατί σε λυπόμουν»
Ο Πέτρος Φιλιππίδης εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά την ώρα που κατέθετε ο Σπύρος Μπιμπίλας και ξέσπασε εναντίον του – Η ένταση οδήγησε σε προσωρινή διακοπή της δίκης.
Κυριάκος Μητσοτάκης από τον «Δημόκριτο»: «Η κυβέρνηση συνομιλεί με το αύριο, άλλες πολιτικές δυνάμεις παραμένουν στο χθες»
Αιχμές του πρωθυπουργού προς την αντιπολίτευση κατά τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών - Έμφαση στην έρευνα, την καινοτομία και τις προοπτικές της νέας γενιάς
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ομόφωνα αθώα η Τυχεροπούλου από το Πειθαρχικό της ΑΑΔΕ
Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΑΑΔΕ αθώωσε την Παρασκευή Τυχεροπούλου για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.
Νέο Ηράκλειο: Κατέρρευσε τμήμα οροφής σε λύκειο που ανακαινίστηκε πρόσφατα
Το σχολικό συγκρότημα είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα αναβάθμισης "Μαριέττα Γιαννάκου" και οι εργασίες ανακαίνισης ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.