ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Η ανάρτηση Πλακιά για την μήνυση Καρυστιανού: Απίστευτο! Όσοι δεν πιστεύουν στην δικαιοσύνη ή στην αστυνομία τρέχουν πρώτα εκεί

Η ανάρτηση Πλακιά για την μήνυση Καρυστιανού: Απίστευτο! Όσοι δεν πιστεύουν στην δικαιοσύνη ή στην αστυνομία τρέχουν πρώτα εκεί

Με μια ιοβόλα ανάρτηση, ο Νίκος Πλακιάς σχολίασε με τον τρόπο του την μήνυση που κατέθεσε η Μαρία Καρυστιανού κατά του Νίκου Καραχάλιου.

Παρότι δεν την κατονόμασε, «φωτογράφισε» την περίπτωση Καρυστιανού λέγοντας πως όλοι όσοι δεν πιστεύουν στην δικαιοσύνη ή την αστυνομία κατατρέχουν πρώτα στην δικαιοσύνη και στην αστυνομία.

«Το απίθανο εδώ στην χώρα που ζούμε είναι ότι όλοι όσοι δεν πιστεύουν στην δικαιοσύνη ή στην αστυνομία ή γενικά στους θεσμούς κατατρέχουν πρώτα στην αστυνομία και στην δικαιοσύνη. Απίστευτο !!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πλακιάς.

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google