ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2025: Δρομείς με πανό για τα 57 θύματα των Τεμπών

Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2025: Δρομείς με πανό για τα 57 θύματα των Τεμπών

Πλήθος συμμετεχόντων θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα για την τραγωδία στα Τέμπη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Η σιδηροδρομική τραγωδία των Τέμπη συγκλονίζει ακόμα την ελληνική κοινωνία, με τους πολίτες και κάνουν εντυπωσιακές συγκεντρώσεις – συλλαλητήρια και να ζητάνε να υπάρξει απονομή δικαιοσύνης για τα 57 θύματα της. Ανάλογη εικόνα είχαμε και στον φετινό Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Το κέντρο της Αθήνας, όπως αναφέρει το newsit.gr, γέμισε το πρωί της Κυριακής (09.03.2025) με δρομείς για τον 13ο Ημιμαραθώνιο της πόλης και αρκετοί από αυτούς επέλεξαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα για την τραγωδία των Τεμπών.

Απλοί πολίτες επέλεξαν να τρέξουν, φορώντας φανέλες με μπλούζες που είχαν το μήνυμα «δεν έχω οξυγόνο» και το Νο 57, ενώ άλλοι κράτησαν στα χέρια τους αυτοσχέδια πλακάτ, ζητώντας δικαιοσύνη.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του Ημιμαραθωνίου Αθήνας έγινε στο Σύνταγμα, με αρκετούς από τους δρομείς να σηκώνουν τα αυτοσχέδια μηνύματά τους, μπροστά από τη Βουλή.

Δείτε φωτογραφίες από eurokinissi:

Ο Άδωνις αναδημοσίευσε AI βίντεο που χορεύει... break dance μετά το «και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ο Άδωνις αναδημοσίευσε AI βίντεο που χορεύει... break dance μετά το «και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Στήνουν ξανά σκηνές οι φοιτητές στο Σύνταγμα -Διαμαρτύρονται για στεγαστικό και ΑΕΙ, αύριο το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο
Υπόθεση Μαζωνάκη: Η 56χρονη γιατρός νάρκωνε τους ασθενείς γιατί δεν ήξερε να κάνει φλεβοκέντηση
Ανδρουλάκης: «Αντίπαλός μου είναι ο λαϊκισμός και η διαφθορά» – Αιχμές για Μητσοτάκη και Τσίπρα, στόχος η ήττα της ΝΔ