Ηράκλειο: Βίντεο λίγα δευτερόλεπτα πριν το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια 48χρονη
Για το τροχαίο συνελήφθη η οδηγός ενός λευκού τζιπ καθώς φέρεται να χτύπησε από πίσω με ταχύτητα το αυτοκίνητο της 48χρονης
Καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον τα τροχαία δυστυχήματα, ενώ την Τετάρτη ακόμα μια γυναίκα 48 ετών σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο σε δρόμο του Ηρακλείου.
Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο 11ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Μοιρών, στην περιοχή των Αθανάτων. Από τη σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων τραυματίστηκε σοβαρά μια γυναίκα περίπου 48 ετών.
Μάλιστα, το αυτοκίνητό της είχε μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να απεγκλωβιστεί.
Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών η γυναίκα κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.
Το Mega δημοσιεύει βίντεο λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη σφοδρή σύγκρουση.
Για το τροχαίο συνελήφθη η οδηγός ενός λευκού τζιπ καθώς φέρεται να χτύπησε από πίσω με ταχύτητα το αυτοκίνητο της 48χρονης, με αποτέλεσμα η ίδια να βγει εκτός πορείας με τραγικά αποτελέσματα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Metron Analysis: Στο 30,2% με προβάδισμα 14,4 μονάδων η ΝΔ, στο 15,8% η ΕΛΑΣ με απώλειες, κέρδη για ΠΑΣΟΚ, στην 8η θέση έπεσε η Καρυστιανού
Στις 17 μονάδες από 14 ανεβαίνει το προβάδισμα Μητσοτάκη έναντι Τσίπρα για την πρωθυπουργία - Εννιά κόμματα κερδίζουν το εισιτήριο για τη Βουλή, καθαρά εκτός ο ΣΥΡΙΖΑ - Χάνει 3,1 μονάδες το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού - Σταθερά στο 5% η «πολύ πιθανή» δυνητική ψήφος για το κόμμα Σαμαρά
Νέες διώξεις «βλέπει» ποινικολόγος στην υπόθεση Μαζωνάκη -Τι λέει ο φαρμακοποιός που έφτιαχνε σκευάσματα για τη γιατρό
Στην πορεία της δικαστικής έρευνας για την υπόθεση που αφορά τον Γιώργο Μαζωνάκη αναφέρθηκε ο ποινικολόγος Νίκος Αλεξανδρής, εκτιμώντας ότι ενδέχεται να οδηγήσει σε νέες διώξεις και στη διεύρυνση του κύκλου των προσώπων που θα βρεθούν στο επίκεντρο της έρευνας.
Κόντρα Ανδρουλάκη-Σχοινά στη Βουλή για το άρθρο 74, τα «άκρα» και τον λαϊκισμό
Η τοξικότητα στο δημόσιο λόγο, τα «άκρα»και η αλαζονεία μελών της κυβέρνησης έδωσαν «καύσιμο» στην αντιπαράθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μαργαρίτη Σχοινά με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ελληνοτουρκικές σχέσεις, Κυπριακό και Τεχνητή Νοημοσύνη τα βασικά σημεία της ομιλίας Μητσοτάκη τα ξημερώματα της Παρασκευής στον ΟΗΕ
«Ο διάλογος Ελλάδας-Τουρκίας πρέπει να συνεχιστεί, αλλά στη βάση του σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου και των αρχών καλής γειτονίας» θα υπογραμμίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος).
Ποιες ουσίες χορήγησαν στον Μαζωνάκη: Μιδαζολάμη και Anexate στο μικροσκόπιο, το μυστήριο με την προποφόλη πριν από την πλασμαφαίρεση
Νέα στοιχεία ενισχύουν το ενδεχόμενο να είχε χορηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μιδαζολάμη στον τραγουδιστή και στη συνέχεια το αντίδοτό της, Anexate - Την ίδια ώρα, μαρτυρία αναφέρει ότι μέσα στο ιατρείο ακούστηκε και η λέξη «προποφόλη»
Ρόδος: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον πυροσβέστη Πέτρο Διακάκη
Βαρύ πένθος για τον 52χρονο πυροσβέστη - Μεσίστιες οι σημαίες σε όλες τις υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος