«Ήθελα να τον χτυπήσω, αλλά όχι να τον σκοτώσω» είπε ο 16χρονος για τη δολοφονία του 17χρονου Άγγελου στις Σέρρες
Το Σάββατο αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου.
Το Σάββατο 27 Ιουνίου αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση δολοφονίας του 17χρονου Άγγελου, στις Σέρρες.
Την Παρασκευή (26/6), δεύτερη μέρα της δίκης στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων, η ακροαματική διαδικασία ήταν μαραθώνια, καθώς ξεκίνησε στις 09:00 και διακόπηκε στις 18:00.
Κατά την απολογία του, ο 16χρονος κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι είχε χτυπήσει τον Άγγελο λέγοντας πως: «Ήθελα να τον χτυπήσω, αλλά όχι να τον σκοτώσω», σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Στο δικαστήριο κατέθεσε και νεαρή κοπέλα, η οποία σύμφωνα με τη μαρτυρία της είχε λάβει μήνυμα από τον Άγγελο και είχε ενημερώσει τον 16χρονο, με τον τελευταίο να αναζητά τον 17χρονο για να τον χτυπήσει: «Δεν ήταν ποτέ βίαιος ο κατηγορούμενος, δεν είχε προκαλέσει ποτέ φασαρία. Μου είπε ότι τον χτύπησε αλλά θα έφτανε μέχρι εκεί. Είχε θυμώσει με ένα μήνυμα που μου έστειλε ο Άγγελος» φέρεται να ισχυρίστηκε η κοπέλα.
Από την πλευρά της οικογένειας του 17χρονου, ο τεχνικός σύμβουλος ανέφερε ότι ο Άγγελος υπέστη τέσσερις ισχυρές πλήξεις σε κεφάλι και σώμα, από γονατιές και αγκωνιές, οι οποίες, όπως υποστήριξε, ήταν θανατηφόρες.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πάτρα: Συναγερμός για διαρροή αζώτου σε ιατρικό κέντρο – Έλεγχοι από την πυροσβεστική
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ στο σημείο - Σε εξέλιξη η επιχείρηση για την απομάκρυνση των φιαλών
Μητσοτάκης στα γενέθλια της ΝΔ: Έπαιξε μπάσκετ, έβαλε 4 στα 4 σουτ -«Πάμε για την 4η νίκη» σχολίασε
Στα διαδραστικά παιχνίδια που υπήρχαν στο χώρο της εκδήλωσης για τα 52α γενέθλια της ΝΔ έλαβε μέρος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, δείχνοντας τις ικανότητές του στο μπάσκετ.
Νέα Ιωνία: «Του έπιασα τη μύτη για να αναγκαστεί να αναπνεύσει» – Πώς σώθηκε η οδηγός ταξί και η εικόνα σοκ με το κομμένο αυτί
«Ή θα πεθάνεις τώρα ή θα κάνεις κάτι μόνη σου», είπε μεταξύ άλλων η 54χρονη που έζησε έναν εφιάλτη από τον 35χρονο επιβάτη
Μητσοτάκης στην εκδήλωση για τα 52 χρόνια της ΝΔ: «Έχουμε μπροστά μας δύσκολη εκλογική αναμέτρηση, θα πετύχουμε ξανά»
Η αναφορά στους «δύσκολους καιρούς» και η αιχμή για τους «λαϊκιστές που φόρεσαν καινούρια ρούχα»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Η 56χρονη τον είχε καταχωρημένο με ψευδώνυμο στα αρχεία που διέγραψε – Του έκανε διάγνωση με μηχάνημα που μετρά το μίσος και το άγχος
Πώς φέρεται να έπεισε η 56χρονη τον Γιώργο Μαζωνάκη να υποβληθεί σε πλασμαφαίρεση μετρώντας του σε ειδικό μηχάνημα τα συναισθήματα - Τα διαγραμμένα αρχεία που ανέκτησαν οι αρχές
Φωτιά στην Κορινθία στην περιοχή Στιμάγκα – Επιχειρεί ελικόπτερο
Στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ