Κασσελάκης για τις δηλώσεις Τσίπρα περί κλεισίματος των τραπεζών: Όταν λέμε τι χειρότερο μπορεί να συμβεί, αυτό ακριβώς εννοούμε
«Αν έκλεινε τις τράπεζες αυτοβούλως τότε δεν θα είχαμε καμία επιλογή από το να πάμε στη δραχμή»
Τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα περί κλεισίματος των τραπεζών σχολίασε ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης. Θυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Δεν τις κλείσαμε εμείς. Μας τις κλείσανε τις τράπεζες. Τις τράπεζες έπρεπε να τις κλείσουμε εμείς την επόμενη ημέρα των εκλογών».
Ο Στέφανος Κασσελάκης σε δηλώσεις του στο «One» το πρωί της Τρίτης 7 Απριλίου, σημείωσε: «Σταθερότητα δεν σημαίνει ευτυχία και ευημερία. Μπορεί να είσαι σταθερά δυστυχισμένος και να φοβάσαι ότι κάποιος άλλος θα σε κάνει πιο δυστυχισμένο. Η Ελλάδα έχει τεράστιο έλλειμμα παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας παρά τις όποιες δημοσιονομικές βελτιώσεις στο κόστος του κοινωνικού κράτους. Το ζουν οι Έλληνες κάθε μέρα. Σε αυτή τη φάση της τεράστιας αποτυχίας έρχεται ο προκάτοχός μου στον ΣΥΡΙΖΑ και μας λέει ότι θα έπρεπε να είχε κλείσει οι τράπεζες».
«Αυτό κι αν είναι βούτυρο στο ψωμί του Μητσοτάκη. Όταν λέμε τι χειρότερο μπορεί να συμβεί από τη σταθερότητα που είναι μιζέρια για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αυτό είναι το χειρότερο (σ.σ. η δήλωση Τσίπρα). Είναι μια ομάδα που δεν κατανοεί τα απολύτως στοιχειώδη της οικονομίας», εξήγησε ο ίδιος.
«Αν έκλεινε τις τράπεζες αυτοβούλως τότε δεν θα είχαμε καμία επιλογή από το να πάμε στη δραχμή, θα τελείωνε το πράγμα εκεί επιτόπου».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Σταύρος Φλώρος ξεκινάει δικαστικό αγώνα κατά του «Survivor» -Μηνύει την παραγωγή και ζητάει 100 εκατ. δολάρια
Σε δικαστικό αγώνα προχωράει ο Σταύρος Φλώρος κατά της παραγωγής του «Survivor», διεκδικώντας 100 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση μετά το σοβαρό ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο.
Κώστας Καραμανλής: Θα παρουσιάζει βιβλίο για Δομάζο-Αντωνιάδη την ώρα που ο Μητσοτάκης θα μιλάει στη ΔΕΘ
Ο Κώστας Καραμανλής θα συμμετάσχει στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπλιάτκα "Ο Στρατηγός και ο Κανονιέρης – Ο Κοντός και ο Ψηλός
Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη, τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
Οι κατηγορούμενοι είναι γονείς του νεκρού παιδιού, της 15χρονης και του 12χρονου - Ο 9χρονος είναι γιος της Γερμανίδας αλλά όχι του Έλληνα
Η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη για τον εορτασμό των 52 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, την 3η Σεπτεμβρίου 1974 -Δείτε live
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη από το Ηράκλειο Κρήτης, με αφορμή τα 52 χρόνια από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Έσκαψαν όλο τον κήπο και δεν βρήκαν την ηλικιωμένη -«Μένω δέκα χρόνια εδώ και δεν την είχα δει ποτέ», λέει γείτονας
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση στον Μαραθώνα και τη γυναίκα που φέρεται να έθαψε τη μητέρα της στην αυλή του σπιτιού της, πριν από περίπου 10 χρόνια.
Καμία γυναίκα δεν θέλει να βγάλει στον κόσμο ένα τέτοιο παιδί, λέει η μάνα του 43χρονου από την Κυψέλη
Με κατηγορούν, λένε «τι μάνα είσαι εσύ», αλλά δεν είναι παιδί, είναι 43 χρονών - Εγώ ζω στη Γερμανία και έχω να έρθω στην Ελλάδα 12 χρόνια, λέει η μάνα του 43χρονου