Κόρινθος: Διέρρηξαν αυτοκίνητο και πιάστηκαν στα πράσα από αστυνομικούς – Δύο συλλήψεις
Οι δύο άνδρες προσπάθησαν να διαφύγουν όταν έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς, χωρίς αποτέλεσμα.
Στα πράσα πιάστηκαν δύο άτομα, ηλικίας 38 και 16 ετών, το απόγευμα της Κυριακής (1/11) στην Κόρινθο, την ώρα που φέρονται να επιχειρούσαν να κλέψουν σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 18:20, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, όταν αστυνομικοί της Α2 ΟΠΚΕ Κορινθίας, κατά τη διάρκεια περιπολίας, εντόπισαν ύποπτη κινητικότητα γύρω από το όχημα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν ύποπτο μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο είχε ήδη παραβιαστεί, ενώ ο δεύτερος βρισκόταν σε κοντινή απόσταση και είχε στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία, αναφέρει το korinthostv.gr.


Μόλις οι δύο άνδρες αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, προσπάθησαν να τραπούν σε φυγή.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα, κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και προχώρησαν στη σύλληψη και των δύο, πριν καταφέρουν να απομακρυνθούν από το σημείο.
Η άμεση επέμβαση των αστυνομικών της Α2 ΟΠΚΕ είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη των δύο ατόμων επί τόπου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πώς η «Παιδική Χαρά» του Φιρινίδη εξαπατούσε κόσμο επί 8 χρόνια: Το κόλπο με τις προπληρωμένες κάρτες, οι φωτογραφίες διαφορετικών παιδιών και τα στοιχήματα
Το διαζύγιο στα... χαρτιά και οι δύο εταιρείες που εμφανίστηκαν έξι ημέρες αργότερα - Οι επενδύσεις σε Αιγινιακό και Βατανιακό - Τα 2,6 εκατομμύρια ευρώ στις στοιχηματικές εταιρείες και ο χλιδάτος τρόπος ζωής.
Μικρός Πόντιος χόρεψε σέρρα στη Γερμανία, εντυπωσίασε με τις ικανότητές του και έγινε viral! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο μικρός, που δεν έχει συμπληρώσει ακόμη τα δύο του χρόνια, έκλεψε την παράσταση σε εκδήλωση της ποντιακής ομογένειας στο Νταχάου.
Μητσοτάκης: Θα εξαντλήσουμε τη θητεία μας, το κυνήγι του «σταυρού» μπορεί να περιμένει - «Νομιμότητα παντού», αυτή η κυβέρνηση τολμά και δίνει μάχες
Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου. Στην εισαγωγική τοποθέτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν παράγει τετελεσμένα.
Απεγκλωβισμός 12 αλλοδαπών από δύσβατη περιοχή στο Ηράκλειο Κρήτης – Δύο ακόμη περισυλλογές στη θάλασσα
Περισυλλογές νότια της Κρήτης.
Χρυσοχοΐδης: 1,5 χρόνο ερευνούσε το Χωριάτικο το ελληνικό FBI, έκανε ειδική επιχείρηση-παγίδα για να νομίσει ο Άγγελος Γιαννακόπουλος ότι είχαμε τελειώσει μαζί του
Χρήστες ναρκωτικών οι δράστες της έκρηξης στην Πλάκα, είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης - «Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι, δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι έξω, και γιατί έχουν ανάγκη από τη δόση τους και θα εγκληματίσουν»
Χανιά: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της και τον πεθερό της μπροστά στα παιδιά της
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δύο άνδρες, ενώ όπως διαπιστώθηκε ο 72χρονος πεθερός βρισκόταν παράνομα στη χώρα.