Κρήτη: Υποψήφιοι ενοικιαστές έκαναν ουρά για ένα τριάρι στο Ηράκλειο με ενοίκιο €400
Δεκάδες τα σχόλια κάτω από την αγγελία με αρκετούς να επαινούν τους ιδιοκτήτες για το ενοίκιο που ζητούσαν
Ουρά σχηματίσαν ενδιαφερόμενοι ενοικιαστές για να δουν ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Κατσαμπά στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Οικογένειες με μικρά παιδιά, ζευγάρια, φοιτητές, ήταν όλοι εκεί και περίμεναν τη σειρά τους προκειμένου να δουν από κοντά το τριάρι διαμέρισμα του Β’ ορόφου, με τιμή ενοικίου 400€.
Όπως αναφέρει, μάλιστα, το patris.gr, περίοικοι αρχικά ανησύχησαν βλέποντας τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί και στη συνέχεια δεν πίστευαν τον λόγο για τον οποίο είχαν σχηματιστεί οι ουρές.
Η αγγελία που προκάλεσε τις ουρές αναρτήθηκε στα social media με τους ιδιοκτήτες να δίνουν ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους μία συγκεκριμένη ημέρα καθώς θα αναχωρούσαν από την Κρήτη.
Την ίδια ώρα δεκάδες ήταν τα σχόλια κάτω από την αγγελία με αρκετούς να επαινούν τους ιδιοκτήτες για το ενοίκιο που ζητούσαν.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Κακοκαιρία στην Κρήτη: Μεγάλο πρόβλημα στις πτήσεις – Καθηλωμένα τα αεροπλάνα στο Ηράκλειο
Η δυνατή καταιγίδα έφερε καθυστερήσεις και αλλαγές σε δεκάδες πτήσεις - Αεροπλάνα κατευθύνθηκαν σε Αθήνα, Χανιά, Ρόδο, ακόμη και στο Μπόντρουμ
Μαζωνάκης: Οι γιατροί, πριν μία εβδομάδα, κατήγγειλαν το μισθωτήριο του ακινήτου στην Καρνεάδου για να μη δίνουν ενοίκιο
"Υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης. Υπάρχει προσπάθεια να κρυφτούν ίχνη και δεν είναι η μόνη συγκαλυπτική ενέργεια", ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Μαζωνάκη.
Ναύπακτος: Αγριογούρουνα μπήκαν σε αυλή σπιτιού για να βρουν τροφή – Βίντεο
Κάτοικοι και παραγωγοί αναφέρουν ζημιές σε καλλιέργειες και αγροτικές εκτάσεις.
Σεισμός στην Κυπαρισσία μεγέθους 3,5 Ρίχτερ
Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 20,7 χιλιόμετρα.
Άκης Σκέρτσος: Σταθερή προτεραιότητα της κυβέρνησης η στήριξη των φοιτητών και των οικογενειών τους
Ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, απαντά σε δημοσιεύματα που συνδέουν τη φετινή μη εγγραφή επιτυχόντων σε πανεπιστήμια με το υψηλό κόστος ζωής, παρουσιάζοντας πανελλαδικά στοιχεία που δείχνουν μικρή μείωση του ποσοστού μη εγγραφής το 2026 σε σχέση με το 2025.
Die Linke προς Αλέξη Τσίπρα: «Μοιραζόμαστε κοινές αριστερές ιδέες - Ευγνώμονες που έχουμε φίλους σαν εσένα»
Ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα για «τα ευγενικά λόγια και την αλληλεγγύη που επέδειξε».