Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Παπαδάκης στο φινάλε του «Καλημέρα Ελλάδα» – «Με κάνατε να νιώσω άνθρωπος της διπλανής πόρτας
Το δώρο που του έδωσαν οι συνεργάτες του
Αυλαία έριξε μετά από 34 χρόνια η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Σε κλίμα συγκίνησης ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε τους επί 34 χρόνια τηλεθεατές του, που στάθηκαν για τόσα χρόνια δίπλα του στηρίζοντας τον.
Με δάκρυα στα μάτια και φανερά συγκινημένος, ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε: «Ήρθε αυτή η δύσκολη στιγμή, αυτή την οικογένεια θα την αποχωριστώ από την καθημερινότητα μου. Γιατί θα αποχωριστώ την καθημερινότητα μαζί σας. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1, ένα μεγάλο σε όλους αυτούς τους συνεργάτες, τους φίλους, τα αδέρφια μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, που με κάνατε να νιώσω ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας».
Η ομάδα του «Καλημέρα Ελλάδα» του χάρισε ένα κάδρο το οποίο τον απεικόνιζε με φωτογραφίες από τις εκπομπές, όπου ο παρουσιαστής ξέσπασε σε κλάματα. «Καλημέρα Ελλάδα για τελευταία φορά, δε θα χαθούμε! Έχετε την αγάπη, την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Καλημέρα Ελλάδα», είπε.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Άλιμος: Λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό στην Ποσειδώνος – Έσπασε το πίσω τζάμι και θραύσματα έπεσαν σε επιβάτες
Οι επιβάτες κατέβηκαν άμεσα από το λεωφορείο, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.
Δημήτρης Αβραμόπουλος: Στο αρχείο το ένταλμα σύλληψης των βελγικών αρχών για το Qatar Gate
Ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος εμφανίστηκε αυτοβούλως στις βελγικές αρχές και εισέφερε τα στοιχεία, που κατά τον ίδιον, αποδεικνύουν ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του αποδίδονται.
Πάτρα: Με νερά από τη βροχή πλημμύρισε κτίριο στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» – Απίστευτες εικόνες
Υπό τον φόβο ηλεκτροπληξίας κάποια ιατρεία ακυρώθηκαν ενώ γιατροί και νοσηλευτές έτρεχαν να καλύψουν με ό,τι μπορούσαν ιατρικά μηχανήματα.
Δημοσκόπηση RealPolls: Στις 8,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΕΛΑΣ, στην τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ και στο 0,8% ο ΣΥΡΙΖΑ
Εκτός Βουλής το ΜεΡΑ 25 που συγκεντρώνει 2,4%, καθώς και ΣΥΡΙΖΑ, Νίκη και Νέα Αριστερά που συγκεντρώνουν 0,8%.
Θάνατος Μαζωνάκη: Διευκρινίσεις από τον ΙΣΑ για την κατηγορούμενη γιατρό – «Καμία έγγραφη καταγγελία για τη λειτουργία του ιατρείου της»
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) διευκρινίζει ότι δεν υφίσταται καμία έγγραφη καταγγελία στον Σύλλογο αναφορικά με τη λειτουργία του ιδιωτικού ιατρείου της κατηγορούμενης ιατρού.
«Γέφυρα σωτηρίας» για βρέφος στη Θεσσαλονίκη: Από τη Σταυρούπολη στο Ιπποκράτειο σε εννιά λεπτά
Aστυνομικοί ξεκίνησαν τη συνοδεία του οχήματος στις 11:26 - Με τη χρήση φάρων και ηχητικών σημάτων άνοιξαν τον δρόμο και το βρέφος στις 11:35 έφτασε στο Ιπποκράτειο.