Λήμνος: Πυροβόλησε με καραμπίνα μετά από καβγά για ζημιά στο δίκυκλό του
Ο ιδιοκτήτης του δικύκλου λογομάχησε με τη γυναίκα που προκάλεσε τη ζημιά και επέστρεψε λίγο αργότερα με μια καραμπίνα στα χέρια
Ένα περιστατικό που ξεκίνησε ως λεκτικός καβγάς για ζημιά σε ένα δίκυκλο, κλιμακώθηκε επικίνδυνα, το βράδυ της Τρίτης στα Τσιμάνδρια Λήμνου, με αποτέλεσμα να σημειωθούν πυροβολισμοί.
Κατά πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα φέρεται να προκάλεσε φθορά σε ένα δίκυκλο, με συνέπεια να ακολουθήσει λεκτική αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη, ενώ στον καβγά μπήκαν στη συνέχεια και μέλη της οικογένειας της γυναίκας.
Ο ιδιοκτήτης του δικύκλου αποχώρησε από το σημείο, ωστόσο μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε κρατώντας μια καραμπίνα. Μάλιστα, δεν δίστασε να πυροβολήσει και από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος, καθώς το φυσίγγι κατέληξε σε μια γκαραζόπορτα.
Η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία της περιοχής.
Πηγή: limnosfm100.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Έγραψε ιστορία ο Μανόλο – Πέταξε στην κορυφή στις Βρυξέλλες και κατέκτησε το πρώτο διαμάντι της καριέρας του
Πρώτος ο Εμμανουήλ Καραλής στο Diamond League στις Βρυξέλλες, όπου έκανε και ρεκόρ αγώνων με 6,12 μέτρα - Ο Σουηδός Μόντο Ντουπλάντις αποσύρθηκε λόγω ενοχλήσεων στο πόδι.
Σταύρος Φλώρος: Ζητά αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων για τον ακρωτηριασμό του - Τι είπε ο ίδιος για όσα έγιναν στο γνωστό ριάλιτι
Ο Σταύρος Φλώρος σχεδόν 4 μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στον Άγιο Δομίνικο διεκδικεί αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα για τον χρόνο των εκλογών» - Όσα είπε στους δημοσιογράφους
«Είναι νωρίς να αποφασίσω για εκλογές Μάρτιο ή Μάιο -Τι είπε για Ανδρουλάκη, Ζαχαράκη, ψηφοδέλτια», ο πρωθυπουργός την καθιερωμένη, πιο χαλαρή συνάντηση με τους δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη.
«Το πιο σύγχρονο κέντρο στα Βαλκάνια»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τη νέα αιματολογική κλινική στο «Παπανικολάου»
Ο πρωθυπουργός ανέφερε πως «Το κτίριο αυτό είναι η καλύτερη απάντηση και η απόδειξη σε αυτούς που αναρωτιούνται πού πηγαίναν τα λεφτά και οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης, πού πηγαίνουν οι ευρωπαϊκοί πόροι».