ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Μέχρι αρχές Αυγούστου τα 100 ευρώ για το σεμινάριο ευαισθητοποιησης περί διαφορετικοτητας

Μέχρι αρχές Αυγούστου τα 100 ευρώ για το σεμινάριο ευαισθητοποιησης περί διαφορετικοτητας

Από τις περίπου 96.000 αιτήσεις που έχουν υποβληθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες, ήδη 68.000 εργαζόμενοι έχουν πιστοποιηθεί για τη συμμετοχή τους

Με χίλια τρέχει το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας σχετικά με το σεμινάριο ευαισθητοποίησης περί διαφορετικότητας στον ιδιωτικό τομέα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας φαίνεται να επισπεύδει τις διαδικασίες. Αν και η αρχική πρόβλεψη ήταν οι καταβολές (100 ευρώ ανά άτομο) για όσους συμμετείχαν στο σεμινάριο να γίνουν στο τέλος Αυγούστου, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πλέον στόχος είναι να ξεκινήσουν νωρίτερα, δηλαδή από τα τέλη Ιουλίου ή τις αρχές Αυγούστου.

Η κινητικότητα δεν είναι τυχαία: από τις περίπου 96.000 αιτήσεις που έχουν υποβληθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες, ήδη 68.000 εργαζόμενοι έχουν πιστοποιηθεί για τη συμμετοχή τους, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Νέα απόπειρα ηλεκτρονικής απάτης: Επιτήδειοι χρησιμοποιούν τα στοιχεία του Υπαρχηγού της ΕΛΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέα απόπειρα ηλεκτρονικής απάτης: Επιτήδειοι χρησιμοποιούν τα στοιχεία του Υπαρχηγού της ΕΛΑΣ