Αναχώρησε για Ελλάδα η ειδική πτήση επαναπατρισμού από το Άμπου Ντάμπι για τα κατοικίδια και τους ιδιοκτήτες τους
Στην πτήση βρίσκονται συνολικά 101 άτομα με 45 κατοικίδια και αναμένεται να «πατήσουν» Ελλάδα στις 18:50 σήμερα
Αναχώρησε από το Άμπου Ντάμπι η πτήση επαναπατρισμού που προγραμματίστηκε από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών για κατοικίδια και ιδιοκτήτες.
Το αεροσκάφος αναχώρησε πριν λίγη ώρα και η ειδική πτήση της Aegean αναμένεται να «πατήσει» στην Ελλάδα περίπου στις 18:50 σήμερα το απόγευμα.
Η πτήση επρόκειτο να γίνει προχθές, Δευτέρα, αλλά αναβλήθηκε λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στη Μέση Ανατολή.
Στην πτήση βρίσκονται, σύμφωνα με το protothema.gr, συνολικά 101 άτομα με 45 κατοικίδια, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων θα φιλοξενηθούν στην καμπίνα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης - Εισαγγελέας, ιατροδικαστής και ανθρωπολόγος στη μονοκατοικία του Μαραθώνα
Το Βρετανικό Μουσείο «μοιράζει» δεξιά κι αριστερά θραύσματα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Το «όχι» της Αθήνας
Πως κινείται η ελληνική κυβέρνηση και τι «βλέπουν» ότι κρύβεται πίσω από την απόφαση των Βρετανών να «δανείζουν» τα κλεμμένα Γλυπτά σε άλλα μουσεία
Ενώπιον του ανακριτή οι 3 κατηγορούμενοι για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - Τα αποτελέσματα του DNA για τα παιδιά και οι ανατριχιαστικές καταθέσεις
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA επιβεβαίωσαν τη βιολογική σχέση του βρέφους και των δύο εκ των τριών ανήλικων παιδιών με το ζευγάρι, ενώ οι καταθέσεις των κατηγορούμενων αποκαλύπτουν αντιφατικούς και ανατριχιαστικούς ισχυρισμούς για τις συνθήκες θανάτου και την απόκρυψη της σορού.
Οικογένειες ομόφυλων ζευγαριών στα νέα σχολικά βιβλία Δημοτικού - Η απάντηση της κυβέρνησης
Τι απαντά ο συγγραφέας των βιβλίων.
«Δεν θυμάμαι πού την έβαλα, είναι προσωπικά θέματα αυτά» λέει η 68χρονη από τον Μαραθώνα που είπε ότι έθαψε τη μητέρα της για να παίρνει τη σύνταξη
«Έχει κάνει παρανομία η μητέρα μου αλλά ούτε σε εμένα δεν λέει τι έχει κάνει» λέει ο γιος της 68χρονης και εγγονός της εξαφανισμένης ηλικιωμένης.
Ο Μητσοτάκης θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ 12 μέτρα που θα απλώνονται ως τις εκλογές - Σκέψεις για κάλπες τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου
Ως αφετηρία μιας μακράς προεκλογικής περιόδου αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τη φετινή ΔΕΘ και η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε βατήρα για την ανάπτυξη από τον πρωθυπουργό της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής του 2027, του προγράμματος της ΝΔ για την επόμενη τετραετία και της αντεπίθεσης για την ανάκτηση του χαμένου εδάφους στη Βόρεια Ελλάδα.