ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 26 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τον δήμο Κέρκυρας και το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης για τα ημίγυμνα μοντέλα πάνω σε στύλο στα Παλαιά Ανάκτορα

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τον δήμο Κέρκυρας και το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης για τα ημίγυμνα μοντέλα πάνω σε στύλο στα Παλαιά Ανάκτορα

«Δεν γνωρίζουμε αν ήταν μια παραγωγή προς εκμετάλλευση ή παρέα τουριστών γιατί μάλλον ξένοι είναι» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κέρκυρας

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου υποβάλουν ο δήμος Κέρκυρας και το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης για τη φωτογράφιση με ημίγυμνα μοντέλα πάνω σε στύλο στα Παλαιά Ανάκτορα της Κέρκυρας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού «το επεισόδιο έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο των Ανακτόρων και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτού στο οποίο στεγάζεται η Δημοτική Πινακοθήκη της Κέρκυρας που είναι όμορη με το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κέρκυρας, Κωνσταντίνος Βουσολίνος, δήλωσε ότι «δεν γνωρίζουμε αν ήταν μια παραγωγή προς εκμετάλλευση ή παρέα τουριστών γιατί μάλλον ξένοι είναι».

Ο ίδιος σημείωσε, επίσης, ότι «ο δήμος δεν έχει νυχτοφύλακες» εκφράζοντας την ενόχλησή του που «δεν βρέθηκε ένας να πει ενοχλούμαι» καθώς «αυτό για να στηθεί χρειάστηκε ανά δίωρο και η εκδήλωση κράτησε 1 ώρα, μαζεύτηκε κόσμος γιατί είναι κοντά στο Ληστών».

Διευκρίνισε, επίσης, ότι «ο χώρος ανήκει στο υπουργείο Πολιτισμού που έχει νυχτοφύλακα που επιστατεί μέσα και όχι έξω από το κτήριο».


Φωτιά στη Φυλή – Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Φωτιά στη Φυλή – Πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή