ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Μητέρα και γιος σκοτώθηκαν σε τροχαίο φορτηγού με ΙΧ στις Σέρρες - Bίντεο σοκ από τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης

Μητέρα και γιος σκοτώθηκαν σε τροχαίο φορτηγού με ΙΧ στις Σέρρες -  Bίντεο σοκ από τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης

Τραυματισμένος από το τροχαίο ανασύρθηκε και ο 56χρονος οδηγός του φορτηγού - Νοσηλεύεταιστο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (7/8) στην επαρχιακή οδό Αμφίπολης – Δράμας, κοντά στην Παλαιοκώμη του Δήμου Αμφίπολης, στις Σέρρες, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, σύμφωνα με το lionnews.gr

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό, κάτω από συνθήκες που παραμένουν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες Αρχές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε η ΕΡΤ, ο οδηγός του φορτηγού έχει αποτυπώσει τη σοκαριστική στιγμή με το κινητό του.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ ο οδηγός του φορτηγού ενδέχεται να έκανε live στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ το οποίο επικαλείται την Τροχαία, το φορτηγό διέθετε κάμερα, η οποία κατέγραψε την σφοδρή σύγκρουση.

Μητέρα και γιος οι νεκροί από το τροχαίο

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης έχασαν τη ζωή τους οι δύο επιβαίνοντες στο ΙΧ, μία 43χρονη γυναίκα και ο 24χρονος γιος της, αλβανικής υπηκοότητας. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 24χρονος, ενώ η μητέρα του βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

lionnews.gr

Τραυματισμένος από το τροχαίο ανασύρθηκε ο 56χρονος οδηγός του φορτηγού. Παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου νοσηλεύεται.

Στο σημείο κινητοποιήθηκαν άμεσα δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, καθώς και πληρώματα του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες και οι πυροσβέστες επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων και την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Εξαιτίας του δυστυχήματος προκλήθηκαν προσωρινά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου.

«Ο Γιώργος δεν είναι καλά, τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ»: Όλα τα μηνύματα που αντάλλαξαν γιατρός και υπνοθεραπευτής
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ «Ο Γιώργος δεν είναι καλά, τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ»: Όλα τα μηνύματα που αντάλλαξαν γιατρός και υπνοθεραπευτής
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
«Φωτιά» οι τιμές στην αντλία για ελληνικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις – Παγκόσμιος συναγερμός, απαγορεύει τις εξαγωγές ντίζελ ο Τραμπ
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Η Πηνελόπη προσπάθησε να αμυνθεί από τις μαχαιριές του δολοφόνου της – Σήμερα το τελευταίο αντίο