Νίκος Δένδιας: Επιτυχής η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 22 Ελλήνων και 38 Κύπριων από τη Βηρυτό
Για την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης απεγκλωβισμού από τη Βηρυτό 22 Ελλήνων και 38 Κύπριων με αεροσκάφος της C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας ενημέρωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου.
«Ενημερώθηκα σε πραγματικό χρόνο στο ΕΘΚΕΠΙΧ από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη για την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης απεγκλωβισμού από την Βηρυτό 38 υπηκόων της Κυπριακής Δημοκρατίας και 22 υπηκόων της Ελληνικής Δημοκρατίας και την είσοδο του αεροσκάφους C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας στο FIR Λευκωσίας», τόνισε ο Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.
«Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην επιχείρηση», υπογράμμισε.
Υπενθυμίζεται ότι μετά την επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν στο Ισραήλ και τους φόβους για κλιμάκωση του πολέμου στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, το ΚΥΣΕΑ συνεδρίασε την Τετάρτη υπό τον πρωθυπουργό προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τον σχεδιασμό που υπάρχει τόσο από το υπουργείο Εξωτερικών όσο και από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Ενημερώθηκα σε πραγματικό χρόνο στο ΕΘΚΕΠΙΧ από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη για την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης απεγκλωβισμού από την Βηρυτό 38 υπηκόων της Κυπριακής Δημοκρατίας και 22 υπηκόων της Ελληνικής Δημοκρατίας & την είσοδο του αεροσκάφους C -130 της… pic.twitter.com/Ckprx77jAM
— Nikos Dendias (@NikosDendias) October 3, 2024
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Μαζωνάκης: «Oι ουσίες που βρέθηκαν κάνουν συνέργεια» - Αναισθησιολόγος για το «κοκτέιλ» που έδειξε η τοξικολογική
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στο αίμα του Γιώργου Μαζωνάκη εντοπίστηκε ένα κοκτέιλ 8 ουσιών
Νίκος Λεβέντης: Θρίλερ με τον θάνατο υπεύθυνου ασφαλείας σε στρατιωτικό χώρο - Το μυστικό, το άβατο και οι 50 κάμερες
Ο Νίκος Λεβέντης εξαφανίστηκε στου Ζωγράφου και οκτώ ημέρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός στο πάρκινγκ του 251 Νοσοκομείου Αεροπορίας.
Περιστέρι: "Δεν επέτρεπε να δει το παιδί, ο άντρας της είχε φέρει την αστυνομία" - Ο ρόλος των γονιών της πρώην συζύγου
Ο 41χρονος γιατρός από το περιστέρι υποψιάστηκε τη σύζυγό του όταν κάμερες ασφαλείας εστιατορίου την κατέγραψαν να ρίχνει μια ουσία στο ποτήρι του.,
Γκράβα: Παραμένει το "μυστήριο" με την οσμή αερίου - "Δεν ξέρουμε πότε θα ανοίξουν τα σχολεία, χρειάζονται διαβεβαιώσεις"
Σήμερα γίνονται δοκιμές πίεσης και στεγανότητας με αεροσυμπιεστές στις εγκαταστάσεις του δικτύου φυσικού αερίου των σχολείων στην Γκράβα.
Συναγερμός στον Άγιο Δημήτριο Αττικής: Βρέθηκε δοχείο με επικίνδυνο υλικό σε κάδο απορριμμάτων
Οι πυροσβέστες εντόπισαν το δοχείο στον 'Αγιο Δημήτριο, το ανέσυραν από τον κάδο και στη συνέχεια παρελήφθη από ομάδα ειδικών.