ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά τις πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, με τα χιονοπέδιλα στον ώμο.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στα Καλάβρυτα και στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, φτάνοντας στην περιοχή με διακριτική παρουσία και περιορισμένη συνοδεία ασφαλείας.

Η άφιξή του σύμφωνα με το kalavrytanews.com έγινε κάτω από συνθήκες απόλυτης διακριτικότητας, με τον διευθυντή του Χιονοδρομικού Κέντρου, Αλέξη Άγριο, να ενημερώνεται λίγο πριν και να τον υποδέχεται. Ο πρωθυπουργός κινήθηκε χωρίς τυπικό πρωτόκολλο, εκδίδοντας εισιτήριο όπως κάθε επισκέπτης και περιμένοντας στην ουρά των αναβατήρων μαζί με τον κόσμο, με τα χιονοπέδιλα στον ώμο.

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μητσοτάκη στα Καλάβρυτα: Στις πίστες του Χιονοδρομικού, με τα χιονοπέδιλα στον ώμο
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Σύντομα έγινε αντιληπτός από τους παρευρισκόμενους, που τον αναγνώρισαν και τον χαιρέτησαν με έκπληξη, ενώ η παρουσία του προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον στο Χιονοδρομικό.

Στη συνέχεια ανέβηκε στις πίστες, χρησιμοποιώντας τους νέους, σύγχρονους αναβατήρες του Κέντρου, δίνοντας μια εικόνα χαλαρή και μακριά από τις συνηθισμένες πρωθυπουργικές εμφανίσεις. Η επίσκεψη χαρακτηρίζεται ολιγόωρη, με τον πρωθυπουργό να αναμένεται να επιστρέψει νωρίς στην Αθήνα.

Γεωργιάδης: Θα ήταν ατιμία του Σαμαρά να συνεργαστεί με τον Σαλμά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Γεωργιάδης: Θα ήταν ατιμία του Σαμαρά να συνεργαστεί με τον Σαλμά
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Απόπειρα δολοφονίας στη Δροσιά: «Η 27χρονη χειραγωγούσε τον 29χρονο και έγινε ό,τι έγινε» λέει φίλη του δράστη
Πατέρας Κυριακής Γρίβα: Οι 4 αστυνομικοί πρέπει να τιμωρηθούν, δεν προστάτεψαν την κόρη μου
Καταδίκη της Ελλάδας από Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για την παύση προέδρου Εφετών
PISA 2025: Σχεδόν ένας στους δύο Έλληνες μαθητές δεν διαθέτει ούτε το βασικό επίπεδο εγγραμματισμού
Κυψέλη: «Είδα μια σακούλα σκουπιδιών, κάτι προεξείχε που έμοιαζε με λείψανο» λέει ο προπονητής που βρήκε τα ανθρώπινα οστά