Ομόφωνη καταδίκη ιερέα για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης στην Άρτα
Του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης εννέα ετών.
Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ιωαννίνων ιερέας από χωριό της Άρτας για τα εγκλήματα του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένων και σε απόπειρα.
Όπως αναφέρει το prevezatoday του επιβλήθηκε κατά συγχώνευση συνολική ποινή κάθειρξης εννιά ετών. Σε πρώτο βαθμό ο ιερέας είχε αθωωθεί κατά πλειοψηφία από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πρέβεζας λόγω αμφιβολιών.
Η Εισαγγελέας του Εφετείου Ιωαννίνων έκανε έφεση και στη συνέχεια με απόφαση του Αρείου Πάγου η υπόθεση αναπέμφθηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ιωαννίνων, το οποίο και κατέληξε ομόφωνα στην απόφασή του.
Ο ιερέας ήταν συνταξιούχος, παρόλα αυτά μέχρι και σήμερα συνέχιζε να ασκεί τα ιερατικά του καθήκοντα και δεν είχε παυθεί.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Νέες διώξεις «βλέπει» ποινικολόγος στην υπόθεση Μαζωνάκη -Τι λέει ο φαρμακοποιός που έφτιαχνε σκευάσματα για τη γιατρό
Στην πορεία της δικαστικής έρευνας για την υπόθεση που αφορά τον Γιώργο Μαζωνάκη αναφέρθηκε ο ποινικολόγος Νίκος Αλεξανδρής, εκτιμώντας ότι ενδέχεται να οδηγήσει σε νέες διώξεις και στη διεύρυνση του κύκλου των προσώπων που θα βρεθούν στο επίκεντρο της έρευνας.
Κόντρα Ανδρουλάκη-Σχοινά στη Βουλή για το άρθρο 74, τα «άκρα» και τον λαϊκισμό
Η τοξικότητα στο δημόσιο λόγο, τα «άκρα»και η αλαζονεία μελών της κυβέρνησης έδωσαν «καύσιμο» στην αντιπαράθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μαργαρίτη Σχοινά με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ελληνοτουρκικές σχέσεις, Κυπριακό και Τεχνητή Νοημοσύνη τα βασικά σημεία της ομιλίας Μητσοτάκη τα ξημερώματα της Παρασκευής στον ΟΗΕ
«Ο διάλογος Ελλάδας-Τουρκίας πρέπει να συνεχιστεί, αλλά στη βάση του σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου και των αρχών καλής γειτονίας» θα υπογραμμίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος).
Ποιες ουσίες χορήγησαν στον Μαζωνάκη: Μιδαζολάμη και Anexate στο μικροσκόπιο, το μυστήριο με την προποφόλη πριν από την πλασμαφαίρεση
Νέα στοιχεία ενισχύουν το ενδεχόμενο να είχε χορηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μιδαζολάμη στον τραγουδιστή και στη συνέχεια το αντίδοτό της, Anexate - Την ίδια ώρα, μαρτυρία αναφέρει ότι μέσα στο ιατρείο ακούστηκε και η λέξη «προποφόλη»
Ρόδος: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον πυροσβέστη Πέτρο Διακάκη
Βαρύ πένθος για τον 52χρονο πυροσβέστη - Μεσίστιες οι σημαίες σε όλες τις υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος
Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης οχημάτων στα Ιωάννινα -Ένας τραυματίας
Φωτιά έχει ξεσπάσει σε εργοστάσιο ανακύκλωσης οχημάτων στα Ιωάννινα.