Πάτρα: 55χρονος κατηγορείται για ασέλγεια στις κόρες και στις ανιψιές του
Οι τρεις κόρες κατήγγειλαν τον πατέρα τους στην Αστυνομία - Ο πατέρας αρνείται τις κατηγορίες
Τον 55χρονο πατέρα τους κατήγγειλαν στην Αστυνομία τρεις αδερφές στην Πάτρα κατηγορώντας τον ότι προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τους, αλλά και σε βάρος δύο ανιψιών του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το περιστατικό συνέβη, όταν τα κορίτσια ήταν μεταξύ 9 και 11 ετών. Η μία από τις τρεις αδελφές είναι ακόμα και σήμερα ανήλικη, ενώ οι άλλες δύο είναι πλέον ενήλικες και παντρεμένες.
Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της ανακριτικής διαδικασίας και ερευνήθηκε με απόλυτη μυστικότητα από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας. Οι αστυνομικοί, έπειτα από την προανακριτική διαδικασία και τη λήψη καταθέσεων από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 55χρονου, η οποία έχει ήδη υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Ο γιος της οικογένειας φέρεται να αντιλήφθηκε όσα συνέβαιναν και μετά από έντονη αντιπαράθεση, ο πατέρας απομακρύνθηκε προσωρινά από το σπίτι.
Ο πατέρας αρνείται όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε προέβη σε οποιαδήποτε πράξη σε βάρος των παιδιών ή συγγενών του.
Ο 55χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού, καθώς οι πράξεις που περιγράφονται στις καταθέσεις των θυμάτων εμπίπτουν στο συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο. Η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στον ανακριτή, ο οποίος, αφού μελετήσει τα στοιχεία, θα καλέσει τον κατηγορούμενο να απολογηθεί και θα αποφασίσει για την ποινική του αντιμετώπιση.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ανθρωποφαγία καταγγέλλει ο "υπνοθεραπευτής" του Μαζωνάκη - "Να πάρετε πίσω αυτά για τους κομπογιαννίτες"
Ο υπνοθεραπευτής καταγγέλλει ότι είναι υπό πολιορκία στο σπίτι του.
Νεκρή η 16χρονη μαθήτρια που βρέθηκε χωρίς της αισθήσεις της σε τουαλέτες σχολείου στην Κοζάνη
Εντοπίστηκε απαγχονισμένη και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και ανακοινώθηκε ο θάνατός της - «Σε τέτοιες ώρες, προέχει η φροντίδα, η διακριτικότητα και η προστασία των παιδιών» αναφέρει η υπουργός Παιδείας, σε δήλωσή της
Εντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκε ο 45χρονος που αγνοούνταν μετά την ανατροπή ταχύπλοου σκάφους στην Κεφαλονιά
Η αναγνώριση έγινε από τη σύζυγό του.
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Στο στόχαστρο και από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος οι κατηγορούμενοι γιατροί
Με παρέμβαση της Αρχής, ανοίγουν οι λογαριασμοί τους και ξεσκονίζονται όλες οι συναλλαγές τους.
Αναστάτωση σε γυμνάσιο στον Λαγκαδά: 14χρονος απείλησε συμμαθητές με μαχαίρι
14χρονος συνελήφθη για απειλές με μαχαίρι σε γυμνάσιο.
"Δεν ξέρω γιατί βρίσκομαι εδώ": Οι πρώτες ώρες του γιατρού στον Κορυδαλλό - Μίλησε για Μαζωνάκη, τέλος η απεργία πείνας
Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Πέμπτης οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη.