ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Πάτρα: 55χρονος κατηγορείται για ασέλγεια στις κόρες και στις ανιψιές του

Πάτρα: 55χρονος κατηγορείται για ασέλγεια στις κόρες και στις ανιψιές του

Οι τρεις κόρες κατήγγειλαν τον πατέρα τους στην Αστυνομία - Ο πατέρας αρνείται τις κατηγορίες

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Τον 55χρονο πατέρα τους κατήγγειλαν στην Αστυνομία τρεις αδερφές στην Πάτρα κατηγορώντας τον ότι προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τους, αλλά και σε βάρος δύο ανιψιών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το περιστατικό συνέβη, όταν  τα κορίτσια ήταν μεταξύ 9 και 11 ετών. Η μία από τις τρεις αδελφές είναι ακόμα και σήμερα ανήλικη, ενώ οι άλλες δύο είναι πλέον ενήλικες και παντρεμένες.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της ανακριτικής διαδικασίας και ερευνήθηκε με απόλυτη μυστικότητα από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας. Οι αστυνομικοί, έπειτα από την προανακριτική διαδικασία και τη λήψη καταθέσεων από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 55χρονου, η οποία έχει ήδη υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ο γιος της οικογένειας φέρεται να αντιλήφθηκε όσα συνέβαιναν και μετά από έντονη αντιπαράθεση, ο πατέρας απομακρύνθηκε προσωρινά από το σπίτι.

Ο πατέρας αρνείται όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε προέβη σε οποιαδήποτε πράξη σε βάρος των παιδιών ή συγγενών του.

Ο 55χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού, καθώς οι πράξεις που περιγράφονται στις καταθέσεις των θυμάτων εμπίπτουν στο συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο. Η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στον ανακριτή, ο οποίος, αφού μελετήσει τα στοιχεία, θα καλέσει τον κατηγορούμενο να απολογηθεί και θα αποφασίσει για την ποινική του αντιμετώπιση.

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ο ασθενής που «αθωώνει» τον 58χρονο γιατρό, η συνεργασία 56χρονης – υπνοθεραπευτή και το στοιχείο που τους «καίει»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ο ασθενής που «αθωώνει» τον 58χρονο γιατρό, η συνεργασία 56χρονης – υπνοθεραπευτή και το στοιχείο που τους «καίει»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Νεκρή η 16χρονη μαθήτρια που βρέθηκε χωρίς της αισθήσεις της σε τουαλέτες σχολείου στην Κοζάνη
"Δεν ξέρω γιατί βρίσκομαι εδώ": Οι πρώτες ώρες του γιατρού στον Κορυδαλλό - Μίλησε για Μαζωνάκη, τέλος η απεργία πείνας