Πάτρα: Τραυματίστηκε αστυνομικός καθώς πήγαινε να βοηθήσει σε καραμπόλα αυτοκινήτων
Έχασε τον έλεγχο της υπηρεσιακής μοτοσικλέτας, πιθανότατα λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί.
Αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ. κατέληξε στο νοσοκομείο, όταν τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στην Πάτρα την ώρα που κατευθυνόταν σε σημείο όπου είχε σημειωθεί καραμπόλα τριών οχημάτων.
Όπως αναφέρει το protothema.gr, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην οδό Κανελλοπούλου, στην Πάτρα. Ο μοτοσικλετιστής αστυνομικός είχε λάβει εντολή από το Κέντρο της Αστυνομίας να μεταβεί στη διασταύρωση της νέας εθνικής οδού με την οδό Αρέθα, προκειμένου να επιληφθεί του τροχαίου.
Κατά τη διάρκεια της μετάβασής του, όμως, έχασε τον έλεγχο της υπηρεσιακής μοτοσικλέτας, πιθανότατα λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον αστυνομικό στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο τραυματισμός του είναι ελαφρύς.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Κωνσταντία Δημογλίδου για Γιώργο Μαζωνάκη: Δεν αποκλείεται να εμπλέκεται ακόμα ένα άτομο στον θάνατό του
«Καμία καταγγελία δεν είχε γίνει στην Αστυνομία επισήμως για αυτό το ιατρείο. Ούτε πριν το περιστατικό, ούτε μετά το περιστατικό. Δεν έχει έρθει τουλάχιστον στην αστυνομία»
Ηράκλειο: 14χρονος μαθητής ΑμεΑ κατάπιε κάλτσα κατά την μεταφορά του στο σχολείο χωρίς συνοδό – Η καταγγελία της μητέρας του
Το παιδί υποβλήθηκε σε χειρουργείο και η κάλτσα αφαιρέθηκε με επιτυχία.
Χατζηδάκης: Εθνική επιτυχία η αναγνώριση στις Βρυξέλλες των προσπαθειών για περιορισμό της γραφειοκρατίας
«Είναι εθνική επιτυχία ότι τώρα μας καλούν στις Βρυξέλλες για να μιλήσουμε για τις προσπάθειές μας σχετικά με τον περιορισμό της γραφειοκρατίας» τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Silicon Valley: H χειραψία με το ρομπότ της Tesla και το high five
Την ξενάγηση στη Tesla πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Λάσκαρης, αντιπρόεδρος και διευθυντής του προγράμματος Optimus
Μητσοτάκης: Οι εκλογές αφορούν το μέλλον, αν μια κυβέρνηση αποφάσιζε να δαπανά ανεξέλεγκτα οι αγορές δεν θα αργούσαν να αντιδράσουν
«Όποια πρόοδος έχουμε πετύχει μπορεί να είναι εύθραυστη» καθώς «στην πολιτική δεν χρειάζονται πολλά για να εκτροχιαστεί μια καλή πρωτοβουλία» είπε ο πρωθυπουργός σε εκδήλωση της Endeavor Greece στο Σαν Φρανσίσκο.
Αγγιξε τα 2,2 ευρώ η μέση τιμή της αμόλυβδης, στα 2,21 ευρώ έφτασε το diesel κίνησης
Το πετρέλαιο Brent, έπειτα από μία σύντομη υποχώρηση, κινείται και πάλι σήμερα πάνω από το όριο των $100, στα 101,5 δολάρια το βαρέλι.