Πέθανε το άσπρο κουτάβι που συμβίωνε με αγέλη λύκων στην Κεντρική Μακεδονία: Καλό ταξίδι μικρέ, δείτε βίντεο
Το άσπρο κουτάβι που ζούσε ανάμεσα σε αγέλη λύκων σε περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας δεν τα κατάφερε - Το σκυλάκι ήταν καταβεβλημένο και δεν είχε διάθεση να κινηθεί
Το πιο θλιβερό τέλος επεφύλαξε η μοίρα και η φύση σε μια μοναδική σχέση μεταξύ μιας αγέλης λύκων και ενός άσπρου κουταβιού την οποία είχε αναδείξει με δημοσίευμα του το protothema.gr.
Το άσπρο κουτάβι που ζούσε ανάμεσα σε αγέλη λύκων -σε περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας- τα μέλη της οποίας του μάθαιναν που να πάει να πιει νερό και του πήγαιναν φαγητό όπως κόκκαλα, όπως έγραψε σε ανάρτηση του στην σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο διδάκτορας Ζωολογίας στο ΑΠΘ κ. Θεόδωρος Κομηνός που είχε καταγράψει για ερευνητικούς σκοπούς την μοναδική αυτή σχέση, δυστυχώς πέθανε.
«Το τέλος μιας μοναδικής ιστορίας. Το λευκό κουτάβι δεν ζει πια! Δυστυχώς, η ιστορία του λευκού κουταβιού έφτασε στο τέλος της» έγραψε χαρακτηριστικά ενώ το κείμενο του συνοδεύεται και από ένα βίντεο στο οποίο διαφαίνεται η εξάντληση του μικρού άσπρου κουταβιού.
Σε αυτό το βίντεο μάλιστα φαίνεται ότι ενώ το κουτάβι είναι εξαντλημένο και ξαπλωμένο ένας από τους νεαρούς λύκους της αγέλης το προσεγγίζει και προσπαθεί να το παρακινήσει να παίξουν παρέα, πλην όμως το άσπρο σκυλάκι αδυνατεί να ανταποκριθεί.
Το άσπρο κουταβάκι όπως επεσήμανε ο κ. Κομηνός πριν από λίγες ημέρες έδειξε σημάδια ανησυχητικά ως προς την υγεία του, ήταν καταβεβλημένο, με έντονη διάρροια και χωρίς καμία διάθεση να κινηθεί. Ώσπου σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρό.
Πριν από τρεις ημέρες, όμως, η εικόνα του ήταν τελείως διαφορετική. Το καταγράψαμε εμφανώς καταβεβλημένο, με έντονη διάρροια και χωρίς σχεδόν καθόλου διάθεση να κινηθεί. Όλα δείχνουν ότι εκδηλώθηκε κάποιο σοβαρό γαστρεντερικό πρόβλημα, το οποίο θα μπορούσε να οφείλεται σε διάφορες αιτίες, όπως παρασιτική λοίμωξη, βακτηριακή μόλυνση, κατανάλωση αλλοιωμένης τροφής ή ακόμη και στο στρες από την προσαρμογή του σε ένα άγριο περιβάλλον. Ωστόσο, χωρίς τις απαραίτητες εξετάσεις, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την ακριβή αιτία του θανάτου του και οποιαδήποτε εκτίμηση θα ήταν απλώς μια υπόθεση.
Το κουτάβι απομονώθηκε σε ένα σημείο της περιοχής και δεν σηκώθηκε ξανά. Σήμερα το πρωί το βρήκαμε νεκρό, ακριβώς στο ίδιο σημείο» έγραψε ο κ. Κομηνός που του ευχήθηκε «καλό ταξίδι μικρέ…».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Θάνατος Μαζωνάκη: «Θα διορίσω τεχνικό σύμβουλο για να επισπεύσω τις τοξικολογικές» αποκάλυψε ο δικηγόρος του
Το «θρίλερ» με την χορήγηση ή μη μέθης στον Γιώργο Μαζωνάκη θα απαντηθεί μέσα από τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων - Το σενάριο της μέθης για την πλασμαφαίρεση.
Συναγερμός στη Νίκαια: Οπλισμένος άνδρας κρατά όμηρο μια γυναίκα μέσα στο σπίτι του
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της γυναίκας ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί αν πράγματι ο άνδρας έχει στην κατοχή του όπλο.
Πυρκαγιά στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής
Το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Θεσσαλονίκης ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς.
Θάνατος Μαζωνάκη: «Δεν τον βλέπω καλά» - «Δεν θα μου πεις εσύ, εγώ είμαι γιατρός» - Η απίστευτη ατάκα της Γάκα σε νοσηλεύτρια
Η 53χρονη νοσηλεύτρια και όσα φέρεται να αντιλήφθηκε την ώρα της πλασμαφαίρεσης στον Γιώργο Μαζωνάκη - Η γιατρός δεν ήξερε να χρησιμοποιεί τον απινιδωτή και πήρε τηλέφωνο τον κατασκευαστή
Βαθιά οδύνη στην κηδεία της Πηνελόπης: Συγκλόνισε ο αδερφός της - «Ό,τι κάνω στη ζωή μου από εδώ και πέρα σ' το αφιερώνω»
Βαρύ πένθος στην κηδεία της 25χρονης Πηνελόπης, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στην Ηγουμενίτσα.
Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε 52χρονος έπειτα από εκτροπή μηχανήματος έργου στο Άγιο Όρος
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα.