Πυροσβέστης έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ έσβηνε φωτιά στην Αμφιλοχία: Έχασε τις αισθήσεις του για δύο λεπτά
Νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου στην Καρδιολογική Κλινική για προληπτική παρακολούθηση.
Πυροσβέστης στην διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς στην περιοχή Βαρετάδα της Αμφιλοχίας την Παρασκευή (31.07.2026), έπαθε ηλεκτροπληξία και έχασε τις αισθήσεις του για δύο λεπτά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύτηκε προληπτικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του e-maistros.gr όλα συνέβησαν όταν αποκολλήθηκε καλώδιο ηλεκτροδότησης από κολόνα ενώ οι πυροσβέστες επιχειρούσαν για την κατάσβεση της φωτιάς καθώς είχαν καταστραφεί οι σύνδεσμοι στήριξης και φυσούσαν ισχυροί άνεμοι. Ο 42χρονος πυροσβέστης έπαθε ηλεκτροπληξία όταν το νερό ήρθε σε επαφή με το πεσμένο καλώδιο, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του για περίπου δύο λεπτά.
Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του λίγο αργότερα, ο πυροσβέστης δεν μπορούσε να απομακρυνθεί από το σημείο, καθώς τα πόδια του είχαν μουδιάσει.
Περίπου πέντε λεπτά αργότερα εντοπίστηκε από τον διοικητή του, ο οποίος ενημέρωσε το ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο να μεταφέρει τον 42χρονο αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύτηκε στην Καρδιολογική Κλινική για προληπτική παρακολούθηση.
Οι γιατροί έκριναν ότι η πορεία της υγείας του ήταν ιδιαίτερα καλή και, αφού ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις, ο πυροσβέστης έλαβε εξιτήριο.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Μητσοτάκης: Η νέα διπλή αναβάθμιση από τη Moody’s επιβεβαιώνει την ορθότητα της πολιτικής μας και τη συνεχή πρόοδο της οικονομίας μας
«Η αξιοπιστία και η σταθερότητα είναι η βάση για ένα καλύτερο μέλλον με λιγότερα βάρη για τα παιδιά μας», τόνισε ο πρωθυπουργός.
Γιώργος Μαζωνάκης: Τα αιτήματα των γιατρών στη φυλακή και ο ρόλος του υπνοθεραπευτή – Στο «μικροσκόπιο» οι τραπεζικοί λογαριασμοί
Τι θα υποστηρίξει τη Δευτέρα ο υπνοθεραπευτής στην κατάθεσή του - Αντιδρούν οι κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού για τους 2 γιατρούς - Έρευνες και στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη
Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη με 30,3% η ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου, δεύτερη η ΕΛΑΣ με 15,8% – Το 49,6% θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση
Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 29,5% - Μόλις το 9,5% θεωρεί αρκετά πιθανό να ψηφίσει ένα κόμμα από τον Αντώνη Σαμαρά
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Το μοιραίο ραντεβού και τα μηνύματα με τη φωτογραφία – Το θρίλερ στο ιατρείο στο Κολωνάκι πριν φύγει από τη ζωή
Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται πλέον η επικοινωνία της 56χρονης γιατρού με έναν 62χρονο υπνοθεραπευτή.
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Τι θα ισχυριστεί ο υπνωτιστής στην απολογία του – «Η γιατρός ήταν πελάτισσά μου»
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η σχέση του υπνοθεραπευτή με την γιατρό, δεν ήταν τυχαία.
Παύλος Φύσσας: Συγκίνηση στην αντιφασιστική διαδήλωση για τη 13η επέτειο από τη δολοφονία του
«Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί» και «Ούτε βήμα πίσω» ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν δυνατά και φέτος στους δρόμους του Κερατσινίου και της Νίκαιας.