Ρικάρντο Ντα Κόστα: «Όλα έγιναν λάθος στο Νοσοκομείο Σαντορίνης» καταγγέλει η σύζυγος του ποδοσφαιριστή που έφυγε στα 42 του χρόνια
«Αν είχε γίνει σωστή εκτίμηση, θα είχαν βρει το μείζον θέμα από την αρχή και δεν θα είχαμε δεύτερο χειρουργείο» τονίζει η σύζυγός του
Για λανθασμένη εκτίμηση του «Γενικού Νοσοκομείου Σαντορίνης» που οδήγησε σε επιπλοκές και εν τέλει στον θάνατο του 42χρονου Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Ρικάρντο Ντα Κόστα κάνει λόγο η σύζυγός του.
Όπως αναφέρει ο θάνατος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή εκτιμά ότι θα μπορούσε να αποφευχθεί, καθώς υποστηρίζει ότι υπήρξαν λάθη στο «Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης» όπου εισήχθη.
Μιλώντας στο STAR η Ορέλια Αργυριάδου, ο σύζυγός της έκανε εισαγωγή στις 19 Αυγούστου στο Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης και υπεβλήθη σε επέμβασή, καθώς οι γιατροί διέγνωσαν διάτρηση στομάχου. Αφού έγινε η επέμβαση και για τρεις ημέρες ο ίδιος ένιωθε έντονη δυσφορία και είχε δυσκολίες στην αναπνοή. Οι γιατροί ανέφεραν ότι οφείλονταν σε συμφύσεις του εντέρου και προχωρήσαν σε δεύτερο χειρουργείο.
Ενημέρωσαν, μάλιστα, τη σύζυγο του πως έκαναν απόφραξη και παράλληλα αντιμετώπισαν με επιτυχία σκωληκοειδίτιδα με περιτονίτιδα. Όμως της είπαν, επειδή υπήρξε εισρόφηση πνευμόνων, ότι ο Ντα Κόστα θα έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα και στο «Σωτηρία» για αναπνευστική υποστήριξη.
Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα την ενημέρωσαν πως ο σύζυγός της υπέστη ανακοπή ενώ είχε προγραμματιστεί η μεταφορά του στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης.
Σε δηλώσεις που έκανε στο Star η σύζυγος του ποδοσφαιριστή ανέφερε χαρακτηριοστικά… «Δεν έγινε σωστή εκτίμηση. Αν είχε γίνε σωστή εκτίμηση, θα είχαν βρει το μείζον θέμα από την αρχή και δεν θα είχαμε δεύτερο χειρουργείο. Δεν το είδαν εξ αρχής. Η σκωληκοειδίτιδα δε βγαίνει από τη μια ημέρα στην άλλη. Ο πιο άπειρος άνθρωπος το γνωρίζει αυτό. Όχι, όχι είναι όλα λάθος ,όλα λάθος από την αρχή!».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Θάνατος Μαζωνάκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον γιατρό να εκπαιδεύει συνάδελφό του από τις Φιλιππίνες σε θεραπεία με βλαστοκύτταρα
Η γιατρός που συμμετείχε στην εκπαίδευση τον ευχαριστεί, σύμφωνα με ανάρτησή της, για την εκπαίδευση στη συγκεκριμένη θεραπεία, ώστε να μπορεί να την εφαρμόσει και η ίδια
Νέες προκλήσεις από την Τουρκία με παραβιάσεις πάνω από το Αιγαίο
Τουρκικά UAV έκαναν πέντε παραβάσεις του FIR Αθηνών και τέσσερις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου στο βορειοανατολικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο
Βίντεο απ’ την εγκληματική οργάνωση που έκανε διαρρήξεις στην Αττική – Σημάδευσαν τις πόρτες με κόλλα
Έγκλειστοι στις φυλακές Κορυδαλλού και Άμφισσας οι 2 που ταυτοποιήθηκαν - Γεωργιανής καταγωγής οι 3 συλληφθέντες
Η Ελλάδα «κλέβει» τους εκατομμυριούχους της Βρετανίας: Γιατί οι ισχυροί του χρήματος κοιτούν πλέον προς Αθήνα
Τι γράφουν Daily Mail και Independent για τα φορολογικά κίνητρα και τη νέα εικόνα της Ελλάδας
Γιώργος Μαζωνάκης: Οι μαρτυρίες των διασωστών που διαψεύδουν τους γιατρούς – «Είπαν ότι είναι 10 λεπτά εκεί και δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι»
«Οι γιατροί μας είπαν ότι έκαναν συμπιέσεις, ότι έβαλαν απινιδωτή που δεν δούλεψε και ότι είχαν δώσει αδρεναλίνη 1mg», μέχρι να φτάσουν οι διασώστες
Τσίπρας στη "Le Soir": Ναι, είμαι έτοιμος να γίνω πρωθυπουργός, γνωρίζω τη δουλειά, την έχω κάνει ήδη
Στη βελγική εφημερίδα "Le Soir", ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να αναλάβει εκ νέου τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.