Συλλήψεις με «άρωμα» γυναίκας για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική: Βρέθηκαν 2 κιλά ηρωίνης κρυμμένα κάτω από χαλάσματα
Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις γυναίκες στο Μαρκόπουλο
Αντιμέτωπες με τη Δικαιοσύνη βρίσκονται τρεις γυναίκες, οι οποίοι και συνελήφθησαν στο Μαρκόπουλο Αττικής κατηγορούμενες για υπόθεση ναρκωτικών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι γυναίκες – μέλη εγκληματικής οργάνωσης – δραστηριοποιούνταν στην απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες, Πέμπτη (26.03.25) κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Επιχειρησιακών Ομάδων της Υποδιεύθυνσης Πληροφοριών και Ειδικών Δράσεων της Δ.Α.Ο.Ε.
Έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικές ενέργειες, εξακριβώσεις και διασταυρώσεις στοιχείων, καθώς και δημιουργία προφίλ (profiling), πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση των κατηγορουμένων.
Σε επακόλουθες έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
– 2 κιλά και 24,2 γραμμάρια ηρωίνης,
– 14,6 γραμμάρια κοκαΐνης,
– 11 ναρκωτικά δισκία,
– ζυγαριά ακριβείας,
– 2 κινητά,
– 1.650 ευρώ και
– 2οχήματα.
Σε βάρος των τριών γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση (συμμορία) και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Metron Analysis: Στο 30,2% με προβάδισμα 14,4 μονάδων η ΝΔ, στο 15,8% η ΕΛΑΣ με απώλειες, κέρδη για ΠΑΣΟΚ, στην 8η θέση έπεσε η Καρυστιανού
Στις 17 μονάδες από 14 ανεβαίνει το προβάδισμα Μητσοτάκη έναντι Τσίπρα για την πρωθυπουργία - Εννιά κόμματα κερδίζουν το εισιτήριο για τη Βουλή, καθαρά εκτός ο ΣΥΡΙΖΑ - Χάνει 3,1 μονάδες το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού - Σταθερά στο 5% η «πολύ πιθανή» δυνητική ψήφος για το κόμμα Σαμαρά
Νέες διώξεις «βλέπει» ποινικολόγος στην υπόθεση Μαζωνάκη -Τι λέει ο φαρμακοποιός που έφτιαχνε σκευάσματα για τη γιατρό
Στην πορεία της δικαστικής έρευνας για την υπόθεση που αφορά τον Γιώργο Μαζωνάκη αναφέρθηκε ο ποινικολόγος Νίκος Αλεξανδρής, εκτιμώντας ότι ενδέχεται να οδηγήσει σε νέες διώξεις και στη διεύρυνση του κύκλου των προσώπων που θα βρεθούν στο επίκεντρο της έρευνας.
Κόντρα Ανδρουλάκη-Σχοινά στη Βουλή για το άρθρο 74, τα «άκρα» και τον λαϊκισμό
Η τοξικότητα στο δημόσιο λόγο, τα «άκρα»και η αλαζονεία μελών της κυβέρνησης έδωσαν «καύσιμο» στην αντιπαράθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μαργαρίτη Σχοινά με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ελληνοτουρκικές σχέσεις, Κυπριακό και Τεχνητή Νοημοσύνη τα βασικά σημεία της ομιλίας Μητσοτάκη τα ξημερώματα της Παρασκευής στον ΟΗΕ
«Ο διάλογος Ελλάδας-Τουρκίας πρέπει να συνεχιστεί, αλλά στη βάση του σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου και των αρχών καλής γειτονίας» θα υπογραμμίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος).
Ποιες ουσίες χορήγησαν στον Μαζωνάκη: Μιδαζολάμη και Anexate στο μικροσκόπιο, το μυστήριο με την προποφόλη πριν από την πλασμαφαίρεση
Νέα στοιχεία ενισχύουν το ενδεχόμενο να είχε χορηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μιδαζολάμη στον τραγουδιστή και στη συνέχεια το αντίδοτό της, Anexate - Την ίδια ώρα, μαρτυρία αναφέρει ότι μέσα στο ιατρείο ακούστηκε και η λέξη «προποφόλη»
Ρόδος: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον πυροσβέστη Πέτρο Διακάκη
Βαρύ πένθος για τον 52χρονο πυροσβέστη - Μεσίστιες οι σημαίες σε όλες τις υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος