ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Σύλληψη 52χρονου για ένοπλη ληστεία σε κατάστημα στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη

Σύλληψη 52χρονου για ένοπλη ληστεία σε κατάστημα στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη

Το πρωί της περασμένης Τετάρτης μπήκε στο κατάστημα φορώντας κράνος και, υπό την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 52χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νίκαιας - Αγ. Ιωαν. Ρέντη, κατηγορούμενος για ληστεία με την απειλή όπλου σε βάρος υπαλλήλου καταστήματος.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο δράστης το πρωί της 24ης Σεπτεμβρίου 2025 εισήλθε σε κατάστημα της περιοχής φορώντας κράνος και, υπό την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε χρηματικό ποσό, διαφεύγοντας στη συνέχεια με μοτοσυκλέτα.

Μετά από έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 52χρονο και τον εντόπισαν το μεσημέρι της επόμενης ημέρας.

Κατά την κατ' οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη, γεμιστήρας, 53 φυσίγγια, κράνος και το χρηματικό ποσό των 725 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται.

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google