ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 42χρονου για τη βόμβα έξω από τράπεζα – Αποτύπωμά του βρέθηκε στο διαμέρισμα Airbnb

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 42χρονου για τη βόμβα έξω από τράπεζα – Αποτύπωμά του βρέθηκε στο διαμέρισμα Airbnb

Ο 42χρονος που συνελήφθη θα περάσει την πόρτα του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση

Στη σύλληψη ακόμα ενός ατόμου προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται με την έκρηξη βόμβας τα ξημερώματα της 3ης Μαΐου έξω από την τράπεζα.

Σημειώνεται πως από την έκρηξη της βόμβας σκοτώθηκε η 38χρονη που μετέφερε και τοποθέτησε τη βόμβα έξω από την τράπεζα στη Θεσσαλονίκη.

Η αστυνομία έχει ήδη κάνει δύο συλλήψεις για την υπόθεση, ενώ σύμφωνα με το voria.gr συνελήφθη ένας 42χρονος, αποτύπωμα του οποίου βρέθηκε στο διαμέρισμα Airbnb, στην οδό Ολυμπίου Διαμαντή.

Ο 42χρονος που συνελήφθη θα περάσει την πόρτα του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση, ενώ θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

Ο ίδιος φέρεται να διατηρούσε σχέση με την 38χρονη και να την φιλοξενούσε τακτικά στο σπίτι του.

Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ