Θεσσαλονίκη: «Την χτύπησα αλλά όχι με σκοπό να την σκοτώσω» – Προφυλακιστέος ο 34χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του
Στη φυλακή οδηγείται, μετά την απολογία του στην 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 34χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 38χρονης συντρόφου του, σε διαμέρισμα στην περιοχή τού Βαρδάρη.
Την ώρα που η παθούσα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ο 34χρονος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ο ίδιος, κατά πληροφορίες, αρνήθηκε ότι ενήργησε με ανθρωποκτόνο δόλο. «Την χτύπησα αλλά όχι με σκοπό να την σκοτώσω», φέρεται να απολογήθηκε, ενώ επισήμανε ότι αφορμή για το επεισόδιο ήταν μία «σκηνή ζηλοτυπίας» που του έκανε η γυναίκα. «Είχα καταναλώσει χάπια, λυπάμαι για αυτό που έγινε» πρόσθεσε.
Ανακρίτρια και εισαγγελέας ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση, «δείχνοντάς» του το δρόμο για τη φυλακή.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, το επεισόδιο κράτησε γύρω στις 8 ώρες (τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου), με τον κατηγορούμενο να χτυπάει – κατά διαστήματα – με αγριότητα τη γυναίκα, είτε με γυμνά χέρια είτε με διάφορα αντικείμενα. Στο ίδιο διαμέρισμα φαίνεται πως βρίσκονταν την επίδικη ώρα συγγενικό πρόσωπο της παθούσας με τα ανήλικα παιδιά της.
Γείτονες άκουσαν την 38χρονη να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια, οπότε ενημέρωσαν την Άμεση Δράση.
Όπως αναφέρει το enikos.gr, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα, βρήκαν τη γυναίκα βαριά τραυματισμένη, με τον άντρα να την έχει ακινητοποιήσει. Από το διαμέρισμα κατασχέθηκαν δύο σιδερένιες ράβδοι και μία ξύλινη ράβδος, αλλά κι ένα πιρούνι, τα οποία φαίνεται να χρησιμοποίησε ως μέσα τέλεσης των πράξεών του.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Εκλογές το 2027 και στόχος η αυτοδυναμία - Καλή τύχη σε όσους ονειρεύονται σχήματα ηττημένων»
«Η Ελλάδα δεν πρόκειται να ζητήσει την άδεια κανενός για το πώς θα εξοπλίζεται», τόνισε ο Πρωθυπουργός από την Θεσσαλονίκη.
Καρφί Μητσοτάκη σε Τσίπρα: Τζάμπα πήγε το rebranding, το 2014 ήταν αυταπάτη, τώρα είναι απάτη -Η μπηχτή για το ΠΑΣΟΚ
«Νομίζω τσάμπα πήγε το rebranding», σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την αφιέρωσή του στον Αλέξη Τσίπρα.
Γιαννιτσά: Νεκρός ο 27χρονος που νοσηλευόταν μετά από καβγά σε μπαρ – Είχε πέσει στο έδαφος μετά από μπουνιά από 26χρονο
Ο 26χρονος δράστης είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του και η κατηγορία του αναμένεται να αλλάξει μετά τον θάνατο του 27χρονου
Μητσοτάκης στην ερώτηση για εκλογές την Ανοιξη του 2027 -Τι είπε για πρόωρες και ανασχηματισμό
Ξεκόβοντας κάθε σενάριο ρητά για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας στην ερώτηση ξεκαθάρισε ότι οι κάλπες θα στηθούν την Άνοιξη και η κυβέρνηση ως εκεί θα πάει με το ίδιο κυβερνητικό σχήμα, χωρίς ανασχηματισμό.