Τη Δευτέρα στη Νίκαια η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη
Στη γενέτειρά του, τη Νίκαια, θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (14/9) η κηδεία του δημοφιλούς τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη.
Όπως δήλωσε ο Χαράλαμπος Λυκούδης, δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή, η κηδεία θα τελεστεί στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη συνοικία Άσπρα Χώματα, στη συμβολή των οδών Κοτυώρων και κόμβο λεωφόρου Θηβών και Πέτρου Ράλλη.
Ο κ. Λυκούδης σημείωσε πως είναι επιθυμία της οικογένειάς του να ταφεί στην γενέτειρά του.
Υπενθυμίζεται πως ο αγαπημένος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 54 ετών, με τις έρευνες για τον θάνατό του να είναι ακόμη σε εξέλιξη.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Καίει για 12η ημέρα η φωτιά στην Τραπεζίτσα Κόνιτσας - Τουρνάς: «Οι δυνάμεις θα συνεχίσουν μέχρι να σβήσει και το κάθε καπνουδάκι»
Η μεγάλη επιχείρηση στην Τραπεζίτσα της Κόνιτσας επικεντρώνεται πλέον στην πλήρη κατάσβεση και της τελευταίας εστίας, έπειτα από δώδεκα ημέρες συνεχούς μάχης με τις φλόγες. Στην περιοχή επιχειρούν 150 πυροσβέστες και εναέρια μέσα, ενώ η φωτιά, που εκδηλώθηκε από κεραυνό στις 31 Αυγούστου, έχει επηρεάσει περίπου 950 στρέμματα πεύκης και 20 στρέμματα ελάτης.
Άδωνις Γεωργιάδης: Αυστηροποιούνται οι νόμοι στα κέντρα ευζωίας μετά το σκάνδαλο για την παράνομη πλασμαφαίρεση
Οι ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας για την άμεση σύσταση νομοπαρασκευαστικής επιτροπής που θα ρυθμίζει το άναρχο τοπίο που επικρατεί στα κέντρα ευεξίας και μακροζωίας.
Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη σύμφωνα με τους ιατροδικαστές - Αναμένονται οι τοξικολογικές
Παρουσία των τεχνικών συμβούλων των 2 γιατρών - κατηγορούμενων αλλά και της οικογένειας του Γιώργου Μαζωνάκη πραγματοποιήθηκε η ιατροδικαστή εξέταση.
Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με το λεωφορείο που έπεσε στη στάση – Η τραυματισμένη γυναίκα και οι πρώτες στιγμές πανικού
Σύμφωνα με μαρτυρίες πρόκειται για έναν δρόμο στον οποίο έχουν γίνει πολλά ατυχήματα
«Ο θάνατος έγινε μέσα στην πλασμαφαίρεση» λέει η οικογένεια Μαζωνάκη - «Θα ζητήσουμε άρση τηλεφωνικού απορρήτου»
Στην κρίσιμη χρονική περίοδο κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η πλασμαφαίρεση στον Γιώργο Μαζωνάκη επικεντρώνεται πλέον η έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του.