Τραγωδία στη Θάσο: Πέθανε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής που είχε τραυματιστεί σε αγώνα
Την τελευταία του πνοή άφησε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής που τραυματίστηκε σε αγώνα στην Θάσο, την Κυριακή.
Ο ΑΠΣ Βύρωνα Καβάλας, σε ανακοίνωσή του, εκφράζει την θλίψη του για την τραγωδία.
Ο 16χρονος, όπως είχε μεταδώσει η ΕΡΤ, τραυματίστηκε στην αρχή αναμέτρησης, όταν χτύπησε με το κεφάλι στην περίφραξη του γηπέδου.
Η ανακοίνωση του ΑΠΣ Βύρωνα Καβάλας
«Με αβάσταχτη οδύνη και ανείπωτη θλίψη, η αθλητική οικογένεια του Βύρωνα Καβάλας αποχαιρετά ένα δικό της παιδί, τον ποδοσφαιριστή του Βύρωνα Β’ Gjana Asllan, τον Άνι μας, που έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του και συμμετέχουμε στο πένθος τους. Τους διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα είναι μόνοι σε αυτή την τραγική δοκιμασία.
Ο Βύρωνας Καβάλας πενθεί, έχασε ένα παιδί του.
Καλό ταξίδι αγόρι μας, θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας.
Η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και ολόκληρη η αθλητική σου οικογένεια στον Βύρωνα Καβάλας.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Δημόσιοι υπάλληλοι: Πώς μπορούν να βγουν στη σύνταξη όσοι είναι 48 έως 52 ετών
Τρία είναι τα βασικά σενάρια συνταξιοδότησης για τους δημοσίους υπαλλήλους που βρίσκονται κοντά στα 50 έτη.
Παγώνη: Το μηχάνημα που βρέθηκε στο ιατρείο της Καρυστιανού απαγορεύεται, δεν ξέρω πώς το χρησιμοποιεί σε παιδιά
Η τέως πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε για τη συσκευή βιοανάδρασης που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της Μαρίας Καρυστιανού.
Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η ΝΔ με 26,9% – Μάχη ΕΛΑΣ και ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση
Η πλειονότητα των ερωτηθέντων δηλώνει ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσει με κριτήριο ποιον θέλει να αναλάβει τη διακυβέρνηση.
Θεσσαλονίκη: Σφραγίζεται η ιδιωτική κλινική που έκανε χημειοθεραπείες χωρίς άδεια – «Άθλιες εγκαταστάσεις, κακοποιητική συμπεριφορά» καταγγέλλουν συγγενείς ασθενών
Σήμερα το λουκέτο στην κλινική - Συγγενείς καταγγέλλουν επίσης πως τους χρέωναν ακόμα και το νερό και τους πίεζαν να πληρώνουν με μετρητά
Θάνατος Μαζωνάκη: Την ώρα που το ΕΚΑΒ έπαιρνε τον τραγουδιστή η Γάκα έκανε πλασμαφαίρεση σε άλλη πελάτισσα
Νέα στοιχεία για τις τελευταίες στιγμές του Μαζωνάκη στο ιατρείο έρχονται στο φως, προκαλώντας νέα ερωτήματα για όσα συνέβησαν πριν και μετά την κατάρρευσή του.
Σε άλλο νηπιαγωγείο μετακινείται η διευθύντρια των Άνω Λιοσίων που φώναζε και απειλούσε παιδιά
Διατάχθηκε ΕΔΕ σε βάρος της - Η διευθύντρια καταγγέλλει πως δέχθηκε επίθεση από συγγενείς μαθητών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.