Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός άνδρας στη διάρκεια εργασιών για γεώτρηση
Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή
Τραγωδία σημειώθηκε την Παρασκευή (16/5) σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο, με έναν άνδρα να τραυματίζεται θανάσιμα, στη διάρκεια εργασιών για άνοιγμα γεώτρησης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, ο άνδρας τραυματίστηκε βαρύτατα, υπό συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Μενίδι: Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από το ρέμα Καναπίτσας
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση της σορού.
Πλάκα: Σεσημασμένοι οι τρεις συλληφθέντες, τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον - Είχαν κλέψει ξανά χαλκό από την περιοχή
Σύμφωνα με το Mega, πριν κατευθυνθούν στο κτίριο στην Πλάκα όπου σημειώθηκε έκρηξη, είχαν προσπαθήσει να κλέψουν χαλκό και από ξενοδοχείο στην περιοχή.
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Αν τραβάς μια διαγώνια γραμμή, αγνοείς τα ελληνικά νησιά - Δεν θα δεχθούμε ομηρία των ενεργειακών διασυνδέσεων
Η παρέμβαση του πρωθυπουργού στο Manama Dialogue και το παράδειγμα με την Τυνησία - Μήνυμα για τις εκλογές: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τις κερδίσουμε»
Χωριάτικο: Αποκαλύψεις που «καίνε» από στενό συνεργάτη του Άγγελου Γιαννακόπουλου – «Η μαστροπεία η κύρια πηγή εσόδων»
Όπως είπε ο Άγγελος Γιαννακόπουλος δεν έπαιρνε καμία απόφαση χωρίς να ακούσει τη γνώμη των έμπιστών του με τον Ρίζο Ρίζο να είναι το δεξί του χέρι.
Άρτα: Αθώος ο οφθαλμίατρος για παθητική δωροδοκία – Κατηγορήθηκε ότι ζήτησε «φακελάκι» για να χειρουργήσει ηλικιωμένη
«Ο καταγγέλλων υπέπεσε σε πλήθος αντιφάσεων ως προς τον χρόνο και την περιγραφή των υποτιθέμενων πραγματικών περιστατικών και δεν έπεισε το δικαστήριο»
Κόκκινα δάνεια: Το ΥΠΟΙΚ απέσυρε το άρθρο 23 – «Θα βάλουμε τους servicers με τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι»
«Σας πετάμε το γάντι», διαμήνυσε ο υφυπουργός Δημήτρης Μαρκόπουλος στην αντιπολίτευση.