ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Χανιά: Τουρίστας ζήτησε αποζημίωση από ξενοδόχο, επειδή τον τσίμπησαν κουνούπια -«Καταστράφηκαν οι διακοπές μου»

Χανιά: Τουρίστας ζήτησε αποζημίωση από ξενοδόχο, επειδή τον τσίμπησαν κουνούπια -«Καταστράφηκαν οι διακοπές μου»

Μία ιδιαίτερη υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας με Βρετανό τουρίστα να ζητεί αποζημίωση από ξενοδόχο στα Χανιά, καθώς τον τσίμπησαν κουνούπια.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Σύμφωνα με το patris, το περιστατικό έγινε πριν από έναν μήνα, με τον τουρίστα να υποστηρίζει ότι η ψυχολογία του ήταν χάλια, κάτι που «κατέστρεψε» τις διακοπές του. Μετά το συμβάν, έφυγε αμέσως από το κατάλυμα, έστειλε φωτογραφία με το πόδι του που ήταν γεμάτο από τσιμπήματα και ζήτησε να εξεταστεί «ενδεχόμενη μερική η ολική επιστροφή των χρημάτων που κατέβαλε στο ξενοδοχείο».

Επιπλέον, ζήτησε να γίνει έλεγχος από πιστοποιημένη υγειονομική εταιρεία τόσο στο δωμάτιό του όσο και στο στρώμα του κρεβατιού που κοιμήθηκε και να του σταλούν τα αποτελέσματα.

Δεν εντοπίστηκε πρόβλημα στο δωμάτιο -Τι είπε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης για το περιστατικό

Το ζήτημα διευθετήθηκε άμεσα, καθώς μετά τις έγγραφες διαβεβαιώσεις της εταιρείας που έλεγξε το δωμάτιο και την απάντηση του Εντεταλμένου Συμβούλου της Περιφέρειας Κρήτης, ο Βρετανός είπε ότι «το θέμα θεωρείται λήξαν» και πως του χρόνου θα επισκεφτεί εκ νέου το νησί για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Για το περιστατικό μίλησε στο patris ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης, Κυριάκος Κώτσογλου, ενώ αναφέρθηκε και στη διαχείριση τέτοιων θεμάτων, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις ποτέ δεν αγνοούμε το αίτημα του επισκέπτη, αντίθετα το εξετάζουμε και του απαντάμε άμεσα, με ευγένεια, είτε έχει δίκιο είτε άδικο. Το ζήτημα είναι να αποφύγεις μια αρνητική εξέλιξη που θα δυσφημίσει τον τόπο σου, να νιώσει ο επισκέπτης ότι τον άκουσες και τον σεβάστηκες», είπε.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγει τα «χαρτιά» του από τη ΔΕΘ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγει τα «χαρτιά» του από τη ΔΕΘ
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Ιδιωτικές φοιτητικές εστίες: Το «all inclusive» ανεβάζει τον λογαριασμό έως τα 590 ευρώ -Ο χάρτης των τιμών
«Δεν το είχα στο πρόγραμμα, αλλά τώρα που το λέτε…»: Η χιουμοριστική απάντηση Μητσοτάκη στην Τούνη για τα εγκαίνια του croissant bar στο Παρίσι
Επιστροφή στα σχολεία με αλλαγές: Λιγότερα παιδιά, νέα βιβλία, FinStart και ξένες γλώσσες
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 59χρονος που ξυλοκόπησε την 31χρονη σύντροφό του κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης