Λαμία: Κερδίστε προσκλήσεις για την απόλυτη κωμωδία "Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω"!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 08:25 Λαμία: Κερδίστε προσκλήσεις για την απόλυτη κωμωδία "Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω"!

Δύο διαγωνισμοί για δωρεάν προσκλήσεις στα Social Media του LamiaReport.

Οι Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Σταύρος Νικολαΐδης και Μυριέλλα Κουρεντή έρχονται στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, με την κωμωδία "Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω" που... θα σας μείνει αξέχαστη!

Δηλώστε συμμετοχή ακολουθώντας τις οδηγίες, στις δύο αναρτήσεις του LamiaReport σε Facebook και Instagram.

 

 

 

 

Η παράσταση:

Ένας κουφός. Ένας τυφλός. Ένας μουγκός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτή την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο…

Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξαφνικά. Την διεκδικούν και οι τρεις αλλά ποιος και με τι τρόπο θα την κερδίσει;

Το «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ξεκαρδιστική κωμωδία. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένα έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.

Παράσταση: Δευτέρα 27 Ιουλίου, Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας
Ώρα έναρξης: 21:30
Διάρκεια: 1 ώρα και 50 λεπτά

Παίζουν:

Σπύρος Πούλης
Σπύρος Σπαντίδας
Σταύρος Νικολαΐδης
Μυριέλλα Κουρεντή

Τιμές εισιτηρίων: 17€, (παιδικό, φοιτητικό, ανεργίας) 13€
Προπώληση: 13€

Προπώληση:
viva.gr
Βιβλιοαγορά Planus, Κολοκοτρώνη 16

Δείτε τις αναρτήσεις του LamiaReport σε Facebook και Instagram

Προσαρμοσμένη αναζήτηση