Ράχες: H Νατάσσα Μποφίλιου διοργανώνει στο NISI το 1ο Summer Arts Camp!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 11:23 Ράχες: H Νατάσσα Μποφίλιου διοργανώνει στο NISI το 1ο Summer Arts Camp!

Έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στο NISI στις Ράχες, το 3ήμερο μουσικό σεμινάριο, της Groove House Studios: «Από τη δημιουργία στη σκηνή - η σημασία της συνεργασίας στο τραγούδι», από τις 8 μέχρι τις 10 Ιουλίου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου (ερμηνεία), ο Θέμης Καραμουρατίδης (σύνθεση) κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος (στίχος) μοιράζονται τις εμπειρίες τους σε ένα ειδικό σύνθετο σεμινάριο δημιουργικής γραφής και ερμηνείας που απευθύνεται σε συνθέτες, στιχουργούς, ερμηνευτές αλλά και ακροατές που ενδιαφέρονται μέσα από μια σειρά ασκήσεων, αναθέσεων και συζητήσεων να έρθουν σε επαφή με όλα τα στάδια της δημιουργίας, παραγωγής και σκηνικής παρουσίασης ενός τραγουδιού.

Πως ξεκινά η ιδέα; Πως υλοποιείται; Ποια βήματα απαιτούνται μέχρι την ηχογράφηση και σκηνική παρουσίαση ενός κύκλου τραγουδιών;

Αυτά και άλλα πολλά θα απαντηθούν στο 3ήμερο αυτό σεμινάριο.

Πληροφορίες - κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210 8835618

Facebook Event: 1ο Summer Arts Camp
www.nisi.com.gr

Nisi Πολυχώρος
Ράχες Φθιώτιδας

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22380 31809
www.nisi.com.gr
Facebook: NISI Raches
Instagram: NISI Raches
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση