Φοράμε τα καλά μας (πάνω από τα μαγιό!) και υποδεχόμαστε το Σπύρο Γραμμένο και τη Μιρέλα Πάχου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 08:06 Φοράμε τα καλά μας (πάνω από τα μαγιό!) και υποδεχόμαστε το Σπύρο Γραμμένο και τη Μιρέλα Πάχου

Φέτος το καλοκαίρι, ο Σπύρος Γραμμένος και η Μιρέλα Πάχου φοράνε τα καλά τους, από μέσα βέβαια φοράνε μαγιό και παίρνουν τους δρόμους!

Την Τρίτη 26 Ιουλίου στον Τόπο Τεχνών «Χώρα» στα Λελέικα Υπάτης, στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ Οίτης, φοράμε κι εμείς τα καλά μας πάνω από τα μαγιό μας και υποδεχόμαστε την Μιρέλα Πάχου και τον Σπύρο Γραμμένο στην πιο κεφάτη συναυλία του καλοκαιριού!    

Αυτή του λέει «μίλα ρε», αυτός της λέει «θα ‘θελα να ‘μαι αθλητικός» και βάζουν «λίγο χρώμα» τραγουδώντας παρέα το «Ω να σου»..

Γενικά, πλέκουν με τα τραγούδια τους κάτι που δεν πρόκειται να πάρει σχήμα χωρίς την παρέα σας, τα χαμόγελά σας και φυσικά, όπως είπαμε, τα μαγιό από μέσα, γιατί τα καλοκαίρια περνούν γρήγορα.

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 12 €

Ταμείο: 15 €

Πληροφορίες / Κρατήσεις θέσεων στα 22310 51075 & 22310 43333

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 16ου Φεστιβάλ Οίτης στοwww.xwra.gr

Info:

Συναυλία – Μιρέλα Πάχου – Σπύρος Γραμμένος
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022
Ώρα έναρξης: 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 22310 51075

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@xwra.gr
www.xwra.gr

 

Σε συνδιοργάνωση με:

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.)

Δήμος Λαμιέων

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση