Το Θέατρο Σκιών Σπυροπούλου έρχεται στο NISI στις Ράχες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 07:45 Το Θέατρο Σκιών Σπυροπούλου έρχεται στο NISI στις Ράχες

Σήμερα Τρίτη, 26 Ιουλίου.

Την Τρίτη 26 Ιουλίου στις 20:30 θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στο στο NISI στις Ράχες, το Θέατρο Σκιών Σπυροπούλου για μία φοβερή παράσταση γεμάτη γέλιο για μικρούς και μεγάλους.

Ο Χατζηαβάτης μαθαίνει ότι έχει εμφανιστεί ένας τεράστιος δεινόσαυρος και φοβερίζει τον κόσμο. Ο Πασάς φοβισμένος, καλεί γενναίους άνδρες απ' όλα τα μέρη να έρθουν και να διώξουν τον δεινόσαυρο. Μα ένα απρόσμενο συμβάν, θα βάλει τον Καραγκιόζη σε μεγάλες περιπέτειες!Τι περιπέτειες και τι τέλος θα έχει ο δεινόσαυρος, θα μάθουμε στον μπερντέ του Κώστα Σπυρόπουλου!

Ελάτε να γελάσουμε και να περάσουμε όμορφα. Μην την χάσετε!

Είσοδος: 5€

Για κρατήσεις καλέστε στο 22380 31809

Facebook Event.

Nisi Πολυχώρος
Ράχες Φθιώτιδας

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22380 31809
www.nisi.com.gr
Facebook: NISI Raches
Instagram: NISI Raches
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση