Ένα Σαββατο γεμάτο αθλητισμό και premium μπύρες έρχεται στο NISI στις Ράχες!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 11:25 Ένα Σαββατο γεμάτο αθλητισμό και premium μπύρες έρχεται στο NISI στις Ράχες!
Από το πρωί σας περιμένουμε του Σάββάτου 30 Ιουλίου και η ώρα 10:00 σας περιμένουμε στο 2ο Raches Open Water Festival, για τρεις μοναδικούς αγώνες κολύμβησης των 1000m και 2000m. Για τα παιδιά η διαδρομή θα είναι 200m. 
Στη συνέχεια, το απόγευμα σας περιμένουμε στις 19.00 για το Τουρνουά Ping Pong. Ήρθε η ώρα να αποδείξετε πόσο καλοί είστε στη ρακέτα. Πάρτε τους φίλους σας και δηλώστε συμμετοχή! Ο νικητής θα έχει και έπαθλο!
Η βραδιά μας θα κλείσει με απολαυστικές guest premium μπύρες από διάφορα μέρη της Ελλάδας και όχι μόνο. Οι δροσιστικές μπύρες, σε συνδυασμό με τα πιάτα της επιλογής σας θα απογειώσουν το τελευταίο Σαββατόβραδο του Ιουλίου!!

Σε όλα τα event μας η είσοδος είναι δωρεάν! Σας περιμένουμε όλους!
* Δήλωση συμμετοχής Raches Open Water Festival: Γιάννης Κρίκος 6980926808
*Δήλωση συμμετοχής Τουρνουά Ping Pong: NISI 22380 31809

Website: https://nisi.com.gr/

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση