Οι Lazytrains και οι ατμοσφαιρικές μελωδίες τους σε μια μοναδική συναυλία στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 16:46 Οι Lazytrains και οι ατμοσφαιρικές μελωδίες τους σε μια μοναδική συναυλία στη «Χώρα»

 Την Τετάρτη 10 Αυγούστου στον Τόπο Τεχνών «Χώρα» στα Λελέικα Υπάτης, στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ Οίτης, υποδεχόμαστε τους Lazytrains και τις ατμοσφαιρικές μελωδίες τους!

Oι Lazytrains μεταφέρουν στο σήμερα τα μπλουζ/jazz/funk ηχοχρώματα του χθες έχοντας σαν όχημα τους τον σύγχρονο ηλεκτρικό ήχο. Στόχος να αναδείξουν την μετάβαση από την ακουστική παράδοση των γκόσπελ και των μελωδιών του αμερικάνικου νότου στο σημερινό ηχητικό τοπίο.

Οι Lazytrains έχουν μακρόχρονη παρουσία στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας, με συνεχόμενα live σε φεστιβάλ και συναυλιακούς χώρους. Το Δεκέμβρη του 2021 παρουσίασαν την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά τους το ομώνυμο άλμπουμ «Τhe Lazytrains» με μια επιτυχημένη συναυλία στο Κύτταρο live Stage η οποία έγινε δεκτή με πολλές θετικές κριτικές στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Έχουν επιλεχτεί από τη ΕΒΘ για να  εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο 10οΕυρωπαϊκό«European Blues Challenge», ένα θεσμό που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Blues European Union και θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμο της Σουηδία στον οποίο φέτος μετέχουν 25 χώρες.

Οι lazytrains είναι οι

Μαρία Ιωαννίδου – Φωνή/καζου

Πέτρος Κουτρούμπης – Κιθάρα/φωνή

Λευτέρης Κατσας – Μπάσο

Ελένη Φυσέκη – Ντραμς, φωνή

Κώστας Δάρας – Πιάνο

Πληροφορίες: 22310 51075, 22310 43333

Πληροφορίες / Κρατήσεις θέσεων στα 22310 51075 & 22310 43333

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 16ου Φεστιβάλ Οίτης στο: www.xwra.gr

Info:
Συναυλία – Lazytrains
Τετάρτη,10Αυγούστου 2022
Ώρα έναρξης: 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.xwra.gr

Σε συνδιοργάνωση με:

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.)
Δήμος Λαμιέων

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση