Ο σεφ Γιώργος Τσούλης στη Λαμία για να μας μαγειρέψει συνταγές από το νέο του βιβλίο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 13:30 Ο σεφ Γιώργος Τσούλης στη Λαμία για να μας μαγειρέψει συνταγές από το νέο του βιβλίο

Την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, στις 18:30 στον πολυχώρο "The Blind Pig".

Το Βιβλιοπωλείο Μπέτσης και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τον σεφ Γιώργο Τσούλη με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του, "Μα - γυρεύοντας τις εποχές", στις 18:30 στον πολυχώρο The Blind Pig (Λυκούργου 4, Λαμία).

Το βιβλίο θα το παρουσιάσουν:

  • Νίκος Μαρτάρας, Μάγειρας και
  • Ελένη Φιντιάνη, Εκπαιδευτικός Msc Med.

Ο Γιώργος Τσούλης θα σας γνωρίσει από κοντά και θα μαγειρέψει μαζί σας συνταγές από το βιβλίο.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο Γιώργος Τσούλης μάς ξεναγεί σε δεκαπέντε μοναδικούς τόπους της χώρας μας, σε ένα οδοιπορικό που έχει σκοπό να ανακαλύψει τα γαστρονομικά της διαμάντια, να μάθει από τις παραδόσεις της και να τιμήσει τις γεύσεις που ανέκαθεν υπήρχαν στο ελληνικό τραπέζι.

Ένα ταξίδι μέσα από τις τέσσερις εποχές του χρόνου, με εναλλαγή μαγευτικών τοπίων σε βουνά και θάλασσες, γνωρίζοντας χωριά, νησιά και περήφανες πόλεις σε όλη την ελληνική επαρχία. Ένα όμορφο μενού τριάντα οκτώ συνταγών που σέβονται την εποχικότητα, τιμούν την εντοπιότητα, αξιοποιούν την κάθε πρώτη ύλη, υπενθυμίζουν την αξία της παράδοσης και παρακινούν τον καθένα να ανακαλύψει τη γαστρονομία της Ελλάδας.

Γεύσεις που παντρεύουν την ιστορία της ελληνικής κουζίνας με τη σύγχρονη ματιά του Chef, ιδανικές για τα καθημερινά και γιορτινά σας τραπέζια, γεμάτες άρωμα και ουσία, σαν μια βόλτα στο νησί, σαν ένας περίπατος στο χωριό, σαν μια μεγάλη αγκαλιά στην ελληνική γη και ό,τι απλόχερα προσφέρει.

Επιπλέον, στο χώρο θα υπάρχουν και φαγητά από συνταγές του βιβλίου τα οποία θα μπορείτε να δοκιμάσετε.

Σας περιμένουμε!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση