Ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης την Τετάρτη στο “The Blind Pig”

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 09:04 Ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης την Τετάρτη στο “The Blind Pig”

Την Τετάρτη στις 19:00, στο "The Blind Pig”

Ο δημοφιλής mindset coach Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης, γνωστός για τα αποτελεσματικά εργαλεία αυτοβελτίωσης που μοιράζεται απλόχερα στα μέσα δικτύωσης, έρχεται στη Λαμία, με αφορμή την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου βιβλίου του από τις εκδόσεις Πεδίο «NOO|ΤΡΟΠΙΑ - Εγχειρίδιο Ευημερίας».

Η παρουσίασή του θα έχει τον χαρακτήρα σεμιναρίου προσωπικής ανάπτυξης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, μεταξύ άλλων, αποτελεσματικούς και εύκολους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εκπαιδεύσουμε το μυαλό μας, ώστε να γίνει ένας δυνατός σύμμαχος που μας υποστηρίζει στην καθημερινότητά μας.

Συντονίζει ο Εμπορικός Διευθυντής του STAR Κ.Ε.Γιάννης Νικόπουλος.

Η παρουσίασή του θα έχει τον χαρακτήρα σεμιναρίου προσωπικής ανάπτυξης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ευχάριστες και  διαφωτιστικές συζητήσεις, που θα τους εξοπλίσουν με μοναδικό υλικό για στοχασμό και εύπεπτα εργαλεία για πρακτική.

Ενδεικτικά:

  • Θα αναπτύξει τι σημαίνει νοοτροπία.
  • Θα παρακινήσει το κοινό να επανεξετάσει την υπάρχουσα νοοτροπία του.
  • Θα ενθαρρύνει το κοινό να θέσει τα θεμέλια καλλιέργειας ενός βελτιωμένου τρόπου σκέψης.
  • Θα εξηγήσει πώς η μέθοδος που προτείνει στο βιβλίο θα βοηθήσει τους αναγνώστες να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του μυαλού, βελτιώνοντας έτσι πολλούς και διαφορετικούς τομείς της ζωής τους.
  • Θα παρουσιάσει αποτελεσματικούς και εύκολους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εκπαιδεύσουμε το μυαλό μας, ώστε να γίνει ένας δυνατός σύμμαχος που μας υποστηρίζει στην καθημερινότητά μας.

Η εφαρμογή των προτάσεων που θα μοιραστεί, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις που θα συμβάλουν στην προσωπική ανάπτυξη του κάθε συμμετέχοντα.

Στο τέλος της παρουσίασης θα απαντήσει σε ερωτήματα και θα παραμείνει για να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.

Μια μοναδική ευκαιρία για προσωπική γνωριμία και εποικοδομητικήσυνύπαρξη ανθρώπων που ενδιαφέρονται ενεργά για την αυτοβελτίωσή τους.

«The Blind Pig»
Λυκούργου 4 , Λαμία
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6942222344
Facebook:
The blind pig
Instagram: The.blindpig

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση