Η Νεφέλη Φασούλη αύριο στη "Χώρα"!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 08:49 Η Νεφέλη Φασούλη αύριο στη "Χώρα"!

Υπάρχει ζωή και μουσική σε άλλους πλανήτες; Την απάντηση θα μας δώσει η Νεφέλη Φασούλη το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στον Τόπο Τεχνών «Χώρα» στα Λελέικα Υπάτης!

Φέτος, η Νεφέλη Φασούλη παρέα με 5 τολμηρούς εξερευνητές ξεκινούν μια μουσική περιπέτεια που όμοια της δεν έχουμε ξαναδεί.

Βασικός στόχος να ανακαλύψουν εάν υπάρχει ζωή και μουσική σε άλλους πλανήτες. Μαζί τους κουβαλάνε αγαπημένα τραγούδια από τον δίσκο της “Ο κόσμος σου”, γνωστά λαϊκά και πολλά άλλα. Αναχωρώντας από τη γη θα επιχειρήσουν να εισέλθουν στο αχανές διάστημα και να συνδυάσουν μουσικές φαινομενικά ασυνδύαστες, δημιουργώντας ένα δικό τους μοναδικό σύμπαν.


Τη Νεφέλη θα συνοδεύουν οι εξερευνητές:

Γιώργος Κωνσταντίνου – Μπάσο

Νικόλας Wastor – Πλήκτρα, Synth

Γιάννης Πατάκας – Ηλεκτρική κιθάρα

Jason Wastor – Τύμπανα

Artwork: Studio Hervik

Παραγωγή: Fishbowl Music Tank

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 12 €

Ταμείο: 15 €

Πληροφορίες, κρατήσεις: 22310 51075

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις στο xwra.gr

Info:

Νεφέλη Φασούλη
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Ώρα έναρξης 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@xwra.gr
www.xwra.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση