Εκδηλώσεις Μνήμης για την 74η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Υπάτης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 22:00 Εκδηλώσεις Μνήμης για την 74η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Υπάτης

Με λαμπρότητα ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις Μνήμης για την 74η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Υπάτης.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα, Κυριακή 17 Ιουνίου, οι εκδηλώσεις Μνήμης για την 74η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Υπάτης από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 17 Ιουνίου 1944, που διοργάνωσαν ο Δήμος Λαμιέων, η Τοπική Κοινότητα Υπάτης και ο Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Υπαταίων «Οι Αινιάνες».

Μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Υπάτης και την επιμνημόσυνη δέηση, που έγινε στο Ηρώο, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης απεύθυνε χαιρετισμό και ακολούθησε η κεντρική ομιλία της ημέρας από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Υπαταίων και Φίλων Υπάτης Αθανάσιο Αδάμο και η κατάθεση στεφάνων.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι βουλευτές Δημήτρης Βέττας, Αποστόλης Καραναστάσης και Χρήστος Σταϊκούρας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχαρίας Χαλβαντζής, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βασιλική Παπανάγνου, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Λαμίας Διοικητής του Κ.Ε.Υ.Π., Ταξίαρχος Βασίλειος Μπέλλος, ο εκπρόσωπος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Τσαμαδιάς,ο πρώην Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, οι πρώην Δήμαρχοι Υπάτης Γιώργος Κουτρούμπας και Κώστας Τσιλογιάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Φθιώτιδας Ταξίαρχος ε.α. Νικόλαος Τσιλαλής,  εκπρόσωποι του Ε.Ε.Σ. Υπαταίων «Οι Αινιάνες» και του Συνδέσμου Υπαταίων και Φίλων Υπάτης «ο Άγιος Ηρωδίων» και πλήθος κόσμου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση