Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Το σχόλιο που έκανα για την Ζωή Κωνσταντοπούλου και δεν ήρθε να δει την παράσταση
Περίμενα να έρθει γιατί ο πατέρας της ήταν μεγάλος φαν των «Άγαμοι Θύται», είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης
Για την εμπειρία του από τις αντιδράσεις πολιτικών σε σχόλια που τους έχει κάνει ως μέλος των «Άγαμοι Θύται» μίλησε, μεταξύ άλλων, το βράδυ της Τρίτης ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, αποκαλύπτοντας ότι «αυτή που περίμενα να έρθει και δεν ήρθε ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Γιατί είχα στενή σχέση με τον πατέρα της που έβλεπε με ζέση και ζέστη τους "Άγαμοι Θύται"».
Όπως είπε στο Action 24 «είχα κάνει ένα σχόλιο ως νονός πως όταν πήγα να βαφτίσω τη μικρή Ζωή και είδε τον σταυρό, άρχισε να πετάει φλόγες από τα μάτια και μετά τον εξορκισμό ηρέμησε».
Θυμήθηκε, αντίθετα, ότι ο πατέρας της, Νίκος Κωνσταντόπουλος όταν του έκανε ένα καυστικό σχόλιο το 1996 - χρονιά εκλογών - «είχε έρθει στην παράσταση και μάλιστα στην πρώτη σειρά».
«Τότε η κεντρική καμπάνια του Συνασπισμού ήταν "κοιτάξτε μας στα μάτι και ψηφίστε μας" και εγώ ως γιαγιά έλεγα "πήγα στο εκλογικό κέντρο είδα την αφίσα που έλεγε αυτό το σύνθημα, τον είδα στα μάτια 1-2 ώρες και μετά μπήκα και ψήφισα ΠΑΣΟΚ» θυμήθηκε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.
Σύμφωνα με τον ίδιο τα περισσότερα σχόλια που κάνει «δεν είναι συνήθως κακεντρεχή αλλά αιχμηρά - συνήθως επαίρομαι ότι δεν μου έχουν κάνει μήνυση για τα σχόλιά μου». «Μπορεί να είμαι κότα αλλά από χαρακτήρα μου αρέσει ο υπόγειος σαρκασμός. Το να είναι επιθετικό και ευθύβολο σχόλιο σαν να τον χτυπάς με βαριοπουλα, δεν μου αρέσει. Δεν θίγουμε οικογένειες ή σωματικά ελαττώματα, τα πολύ αυτονόητα» συμπλήρωσε ο δημοφιλής ηθοποιός.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Υπό καταρρακτώδη βροχή τραγούδησε η Κατερίνα Λιόλιου στη Θεσσαλονίκη - Διέκοψε και έκανε δώρα στο κοινό (ΒΙΝΤΕΟ)
Η Κατερίνα Λιόλιου χάρισε μια μοναδική και γεμάτη συναίσθημα συναυλιακή βραδιά στη Θεσσαλονίκη, στο κατάμεστο Θέατρο Γης, μόνο που ο καιρός είχε διαφορετικά σχέδια.
Ο Γιάννης Πάριος απαντά στα αρνητικά σχόλια: «Τα λέω καλά, αυτό τους πονάει πιο πολύ και όχι η ηλικία μου»
«Αυτοί δεν έχουν τα γκατς - που λένε - να βάλουν το όνομά τους από κάτω», είπε ακόμα για τους επικριτές του.
Η Δανάη Μπάρκα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της: «Ξυπνάω και θέλω να γκρεμίσω το σπίτι»
Νέο story στο instagram από την Δανάη Μπάρκα, που ανακοίνωσε επίσημα πως είναι έγκυος, στο πρώτο παιδί της
Ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε μπάνιο στη Μαύρη Σπηλιά Ευρυτανίας – Το βίντεο που τράβηξε ο γιος του
Ο γνωστός ηθοποιός σε στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης
Γιώργος Κωνσταντίνου για Μάρω Κοντού: Το βράδυ πριν πεθάνει την είδα στο όνειρό μου, ξύπνησα και έβλεπα τα συλλυπητήρια
«Ειλικρινά δεν το περίμενα, ήταν τόσο ζωντανή από τα τηλέφωνα, δεν είχε κάτι που να έλεγα ότι κάτι της συμβαίνει», δήλωσε ο ηθοποιός για την απώλεια της κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου που άφησε την τελευταία της πνοή στις 15 Ιουλίου
Σε σχέση με φοιτητή 20 χρόνια μικρότερό της η 42χρονη κόρη της Μπριζίτ Μακρόν
Το βίντεο από τις διακοπές τους στο Άμστερνταμ - Η Τιφέν Οζιέρ γνωρίστηκε με τον Αντουάν Λεκόμτ το καλοκαίρι στο Λε Τουκέ