Λαμία: Μύρισαν Χριστούγεννα στο «Εργαστήρι της Λένας»!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 13:30 Λαμία: Μύρισαν Χριστούγεννα στο «Εργαστήρι της Λένας»!

Όλες οι παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες γλυκές συνταγές είναι εδώ... στο «Εργαστήρι της Λένας» στη Λαμία!

Τα Χριστούγεννα έφθασαν και μαζί τους και οι κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα και όλα τα παραδοσιακά γλυκίσματα...

Και φυσικά όλα αυτά και άλλα πολλά θα τα βρείτε στο «Εργαστήρι της Λένας», που αποτελεί και φέτος στις γιορτές τον πιο γλυκό προορισμό!

Στο «Εργαστήρι της Λένας», στην οδό Βασιλικών 20, θα βρείτε τις πιο γλυκιές νοστιμιές που ξεχειλίζουν παράδοση!

Θα απολαύσετε σπιτικό χειροποίητο μπακλαβά με αμύγδαλο και καρύδι, τους πιο γευστικούς παραδοσιακούς χειροποίητους σπιτικούς κουραμπιέδες με φρέσκο βούτυρο και γεμάτους αμύγδαλα, αλλά και σιροπιαστούς κουραμπιέδες με σοκολάτα.

Στο «Εργαστήρι της Λένας» θα βρείτε επίσης πεντανόστιμα χειροποίητα σπιτικά μελομακάρονα με καρύδι και με σοκολάτα, αλλά και απολαυστικά Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με ζαχαρόπαστες για τους μικρούς μας φίλους.

Επέλεξε τη δική σου βασιλόπιτα, ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία από ολόφρεσκες βασιλόπιτες με το τυχερό φλουρί, πλούσιες σε γεύσεις και αρώματα που θα κάνουν τη φετινή σου Πρωτοχρονιά ξεχωριστή.

Ακόμη στο «Εργαστήρι της Λένας» βρίσκεις όλα τα παραδοσιακά προϊόντα «ΠΑΠΑΔΗΜΑ», από παραδοσιακούς κουραμπιέδες όλων των ειδών, χωριάτικες χυλοπίτες, χειροποίητους τραχανάδες μέχρι και αυθεντικές πολίτικες απολαύσεις, ενώ μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου στον ειδικά διαμορφωμένο του χώρο μαζί με όποια λιχουδιά τραβάει η όρεξή σου.

Το «Εργαστήρι της Λένας» σας εύχεται οι γιορτινές μέρες να είναι γεμάτες γλυκά χαμόγελα και απολαυστικές στιγμές! Καλές γιορτές!!!

«Εργαστήρι της Λένας», Γλυκισματοπωλείο
Βασιλικών 20, Λαμία
Τηλ. 2231020101 & 6938068067
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση