Στυλίδα: Η Νατάσα Παζαΐτη για τον καρκίνο του μαστού (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 08:12 Στυλίδα: Η Νατάσα Παζαΐτη για τον καρκίνο του μαστού (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού σώζει ζωές...

Γέμισε η αίθουσα στο κτίριο του ΟΣΚ στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα, για την ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, που διοργάνωσε Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Στυλίδας & Ανατολικής Φθιώτιδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Στυλίδας.

Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η Διευθύντρια Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας & Αποκατάστασης Μαστού στο Metropolitan General, Νατάσα Παζαΐτη - Καραμανλή, με θέμα «Καρκίνος του Μαστού: Πρόληψη, έγκυρη διάγνωση και θεραπεία».

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή έχοντας την ιδιότητα της Γενικής Χειρουργού - Ειδικής Χειρουργού Μαστού, τόνισε τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι δε φοβόμαστε τον καρκίνο γιατί μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε φωτογραφίες από αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση στη Στυλίδα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση